Новости

Lamborghini випустила спецверсії Huracan Evo

Lamborghini 10 років успішно працює на мексиканському ринку, відзначивши цю подію випуском спецверсій Huracan Evo. Представництво компанії в Мексиці продемонструвало чотири неповторні моделі, розраховані на локальний ринок. Дизайн оригінальних спорткарів розроблений дистриб’ютором марки Grand Chelem спільно зі студією Ad Personam. Кожен автомобіль – це один елемент мексиканської культури: Vita (життя), Morte (смерть), Sogno (сон) і Tempo (час).

Флагманом лінійки є зелений Verde Ermes з золотистими елементами Oro Elios. Він знаменує плинність життя, свободу та удачу, що передали через зображення орла в салоні.

Суперкар Huracan Morte має емблему з черепом, що символізує смерть. Його кузов оформлений в кольорі Blu Astraeus. Завершують композицію бронзові елементи Bronzo Serse та оббивка салону Blu Teia Vintage.

Модель Huracan Evo Sogno світло-блакитного відтінку Blu Symi та золотистого Oro Elios доповнені зображенням двоголового дракона. Безсумнівно, такий дизайн здатний відтворити дух мексиканського фольклору.

Huracan Evo Tempo в чорному варіанті – символ співпраці та дружби Lamborghini з Мексикою. Він переданий у вигляді змії, яка, скидаючи шкіру, переосмислює себе. Тут використані відтінки Nero Nemesis та Bronzo Serse. У переважно темних фарбах виконаний також салон.

Recent Posts

Механік розповів водіям, яким бензином небезпечно заправляти автомобіль

Відомий автомеханік і YouTube-блогер Скотті Кілмер попередив водіїв про ризики використання певного палива для автомобілів.…

21.05.2024

Як знизити витрату палива в автомобілі: 5 ефективних порад для водіїв

Витрата палива автомобіля - важливий аспект, який впливає не тільки на ваш гаманець, а й…

21.05.2024

Назвали 5 вживаних автомобілів, купівлі яких варто уникати

Купівля вживаного автомобіля завжди пов'язана з ризиками. Видання GO поспілкувалося з низкою автомобільних професіоналів, які…

21.05.2024

Ремонт обійдеться дорого: механік застеріг водіїв від маловідомої помилки з колесами

Чимало автолюбителів прагнуть поліпшити зовнішній вигляд своїх автомобілів, вдаючись до встановлення коліс більшого діаметра. Однак…

21.05.2024

Навіщо потрібно переставляти колеса на автомобілі і як це робити правильно

Перестановка коліс на автомобілі - важлива процедура, яка допомагає продовжити термін служби шин і забезпечити…

21.05.2024

Придбання автомобіля Chery Tiggo 2 Pro з салону: огляд і переваги

Весна - це час нових починань, і якщо ви плануєте придбати новий автомобіль, зараз саме…

21.05.2024