Новости

Nissan і Dongfeng представили новий кросовер

У Китаї дебютувала нова модель від Nissan і Dongfeng – кросовер Venucia V-Online, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Venucia V-Online – це молодший «брат» паркетника Venucia Star, який представили два роки тому. Обидві машини побудовані на модульній архітектурі VSA, створеної спеціально для моделей бренду, і виконані в єдиному стилі. Новинка доступу в двокольоровому забарвленні, а також з декількома видами багажних рейлингов на даху.

Габарити Venucia V-Online трохи менше, ніж у Star. Тобто розміри новинки знаходяться між issan Qashqai і X-Trail, але V-Online вийшов більш приземистим. Так, довжина становить 4562 мм при колісній базі в 2700 мм, ширина – 1917 мм, а висота – тисячу шістсот двадцять п’ять мм. Топова версія оснащена 19-дюймовими колісними дисками.

На відміну від Venucia Star, в салоні якого знаходиться великий вертикальний планшет медіасистеми, V-Online отримав іншу концепцію: 10-дюймові екрани приладової панелі і системи мультимедіа розташовані під одним склом без козирка. В інтер’єрі майже немає аналогових кнопок – керування здійснюється сенсорними клавішами.

Машина оснащена системою мультимедіа V-Link, яка дає широкий спектр можливостей. ПО можна оновлювати «по повітрю». Крісла оббиті «шкірою» і мають інтегровані підголівники. Також є панорамний дах і адаптивний круїз-контроль з системою утримання в смузі.

Venucia V-Online оснащений 1,5-літровим бензиновим турбомотором на 190 к.с., що йде в парі з 7-ступінчастим роботом з двома зчепленнями. Привід – передній. Очікується, що скоро також з’явиться електрична версія кросовера. Варіанти з ДВС надійдуть на китайський ринок цієї осені.

Recent Posts

Скільки автомобіль протягне без заміни моторної оливи в двигуні

Заміна моторної оливи є критично важливою процедурою для підтримки здоров'я двигуна. Автовиробники рекомендують міняти оливу…

18.05.2024

Не робіть так: 4 помилки, які вбивають “механіку” на автомобілі

Використання механічної коробки передач (МКПП) вимагає певних навичок і уважного ставлення до її особливостей. Однак,…

18.05.2024

Найнадійніші дизельні автомобілі: назвали ТОП-10 моделей

Дослідження, проведене порталом WhatCar, дало змогу скласти рейтинг найнадійніших дизельних автомобілів, які наразі пропонуються на…

18.05.2024

Чому ламається автомобіль: назвали 10 найпоширеніших причин

Поломки автомобіля можуть виникнути з різних причин, і часто вони стають справжньою проблемою для водіїв.…

18.05.2024

Найдешевші гібридні автомобілі: ТОП-10 моделей

Останніми роками гібридні автомобілі стають дедалі популярнішими завдяки своїй економічності та меншому впливу на навколишнє…

18.05.2024

Проїзд перехрестя на “червоне”: що буде водієві та коли можна уникнути покарання

Проїзд на червоне світло світлофора в Україні вважається одним із найсерйозніших порушень правил дорожнього руху.…

18.05.2024