Новости

Cupra представила потужний електричний хетчбек

Марка Cupra представила концепт хетчбека UrbanRebel. У автомобіля можна помітити деякі риси і пропорції серійного електромобіля, який вийде в 2025 році, передає «Твоя МАШИНА» .

Серійна версія Cupra UrbanRebelстанет близьким родичем Volkswagen ID.2. В даний момент модель знаходиться на стадії концепту, але компанія вже планує втілити автомобіль в життя.

Вже запропоновані деякі рішення. Так, фари будуть складатися з декількох трикутників, а передній бампер отримає вид акулячого носа. Тонкі передні стійки поєднуються з клиноподібної лінією між задніми стійками і багажником. Задня частина зроблена в стилі кросовера Formentor.

Довжина автомобіля досягає 4080 мм, ширина – 1795 мм і висота – 1444 мм. Очікується, що такі ж габарити отримає і серійний варіант. Подробиць немає, але передбачається, що UrbanRebel буде оснащений агрегатом потужністю 340 к.с. і піковими 435 к.с.

Розгін до сотні може скласти 3,2 секунди. Таким чином, машина вийде на 1 секунду швидше, ніж Formentor VZ5 і в два рази швидше стандартного хетчбека Born.

Recent Posts

Механік розповів водіям, яким бензином небезпечно заправляти автомобіль

Відомий автомеханік і YouTube-блогер Скотті Кілмер попередив водіїв про ризики використання певного палива для автомобілів.…

21.05.2024

Як знизити витрату палива в автомобілі: 5 ефективних порад для водіїв

Витрата палива автомобіля - важливий аспект, який впливає не тільки на ваш гаманець, а й…

21.05.2024

Назвали 5 вживаних автомобілів, купівлі яких варто уникати

Купівля вживаного автомобіля завжди пов'язана з ризиками. Видання GO поспілкувалося з низкою автомобільних професіоналів, які…

21.05.2024

Ремонт обійдеться дорого: механік застеріг водіїв від маловідомої помилки з колесами

Чимало автолюбителів прагнуть поліпшити зовнішній вигляд своїх автомобілів, вдаючись до встановлення коліс більшого діаметра. Однак…

21.05.2024

Навіщо потрібно переставляти колеса на автомобілі і як це робити правильно

Перестановка коліс на автомобілі - важлива процедура, яка допомагає продовжити термін служби шин і забезпечити…

21.05.2024

Придбання автомобіля Chery Tiggo 2 Pro з салону: огляд і переваги

Весна - це час нових починань, і якщо ви плануєте придбати новий автомобіль, зараз саме…

21.05.2024