Новости

Volkswagen відправив у продаж суперника Renault Duster

Volkswagen Taigun був показаний в 2020 році, а цієї весни представили серійний варіант. Пізніше оголосили дату старту виробництва і початок прийому попередніх замовлень. Зараз же озвучили і ціни, передає «Твоя МАШИНА» .

Новинка побудована на платформі MQB-A0-IN, яка представляє собою здешевлену версію глобальної платформи MQB. Зовні автомобіль схожий на VW T-Cross. Довжина кросовера складає 4221 мм, ширина – 1760 мм і висота – 1612 мм при колісній базі 2 651 мм. Кліренс – 180 мм.

Модель запропонована з 1,0-літровим бензиновим TSI на 115 к.с. і 1,5-літровим TSI Evo потужністю 150 к.с. Перший варіант йде з 6-ступінчастою МКПП або АКПП, а другий – з 6-ступінчастою механічною коробкою або 7-ступінчастою DSG. Привід – виключно передній.

Модель доступна в п’яти комплектаціях. VW Taigun Comfortline – це базова версія, оснащена системою мультимедіа з 7,0-дюймовим дисплеєм, кондиціонером, кількома подушками безпеки, заднім парктроніком і 16-дюймовими колісними дисками.

У версії Highline додається камера заднього виду, бездротова зарядка для смартфона, збільшений тачскрін системи мультимедіа та сенсорний блок управління кліматом в салоні.

Версія Topline пропонує покупцеві цифрову приладову панель, систему безключового доступна і запуску двигуна, бічні подушки, шторки безпеки, круїз-контроль, датчики дощу і 17-дюймовий колісні диски.

Потім йде Volkswagen Taigun GT, обладнаний 1,5-літровим двигуном TSI Evo, спеціальними шильдиками і логотипами на кузові. Оснащення таке ж, як у Highline. Топовий варіант – це GT Plus, який включає той же, що і Topline. Але також додаються червоні гальмівні супорти і накладки на педалях.

Версія з 1,0-літровим двигуном TSI коштує 14 250 – 21 590 доларів, що можна порівняти з цінами Renault Duster. Варіант з 1,5-літровим мотором обійдеться покупцям в 20 355 – 23 750 доларів. На ринок Індії модель надійде до кінця поточного року, пізніше Taigun з’явиться в інших країнах.

Recent Posts

Не торкайтеся до неї: водіям розкрили одну небезпечну кнопку в автомобілі

У сучасних автомобілях часто зустрічаються кнопки і функції, значення яких водії просто не розуміють. Нещодавно…

06.05.2024

Водіння в дощ: водіям розкрили секрети безпечної їзди

Водіння в дощову погоду несе з собою низку ризиків і загроз для водія. Щоб не…

05.05.2024

Водіям назвали 6 ефективних способів скоротити витрату палива в автомобілі

Кожен водій прагне скоротити витрати на паливо і зробити свою автомобільну подорож більш ефективною. У…

05.05.2024

Водіям розкрили лайфхак із ключами автомобіля, який рятує від спеки влітку

Багато водіїв навіть не підозрюють, що ключі їхніх автомобілів, крім основних, мають і додаткові функції.…

05.05.2024

Гроші на вітер: на якій швидкості не можна відчиняти вікна в автомобілі, щоб не витрачати даремно паливо

Існує безліч рекомендацій для водіїв щодо економії пального в автомобілі, проте мало хто знає, що…

05.05.2024

Чому під час купівлі вживаного автомобіля потрібно уникати машини на “механіці”

Багато автолюбителів відчувають ностальгію за часами, коли автомобілі з механічною коробкою передач були нормою, але…

05.05.2024