Categories: Новини

В Україні знайшли альтернативу «Богданам»

Львівське підприємство Електронтранс перемогло в торгах на поставку Ужгородському державному транспорту 10 великих автобусів з низькою підлогою. Про це свідчить тендерна документація, передає агентство Інтерфакс-Україна.

Електронтранс створений у 2011 році корпорацією Електрон, а також німецькою компанією TransTec F & E Vetschau UG і компанією Автотехно-проект. Спеціалізується на проектуванні та виробництві міського електро- та автотранспорту.

Так, Електронтранс запропонував автобуси за 53,991 млн грн при очікуваній сумі закупівлі 54 млн грн. При цьому, Богдан Моторс не знижував ціну в ході торгів з початкових 54 млн грн.

Корпорація Богдан створена в лютому 2005 року з метою реалізації інвестпроектів, спрямованих на створення в Україні потужностей з виробництва транспортних засобів усіх типів. Компанія Богдан Моторс, яка належить партнеру президента України Петра Порошенка Олегу Свинарчуку-Гладковському, об’єднує виробничі активи одного з провідних українських автовиробників – корпорації Богдан (автобусно-тролейбусний завод в Луцьку і завод легкових автомобілів в Черкасах).

Заявку на участь в торгах також подавала компанія Сучасні вантажівки, яке пропонувало білоруські автобуси МАЗ 203, однак її пропозиція була відхилена.

Згідно з умовами тендеру, повністю з низькою підлогою автобуси довжиною 11,9-12,1 м, пасажиромісткістю не менше 100 чол. (в тому числі не менше 30 сидячих місць), екологічного стандарту не нижче Євро-5 повинні бути виготовлені в 2017-2018 роках і поставлені до 31 серпня поточного року.

Recent Posts

Ніколи не купуйте їх: 7 ознак проблемного автомобіля

Під час вибору вживаного авто слід звертати увагу на цілу низку чинників, щоб надалі не…

07.05.2024

Блогер назвав три найкращі машини, які можна купити до 500 000 гривень

Популярний британський автомобільний блогер, ведучий YouTube-каналу Rusty Trusty висловився на тему купівлі старих автомобілів у…

07.05.2024

Як водієві зрозуміти, що зносилися гальмівні колодки автомобіля: 3 типові ознаки

Весна є типовим періодом, коли водії помічають, що гальмівні колодки їхнього автомобіля зносилися. Після зимового…

07.05.2024

Найекономніші компактні автомобілі: ТОП-12 моделей

Компактні автомобілі користуються дедалі більшою популярністю серед українців, особливо у великих містах, де мобільність і…

07.05.2024

Названо найкращі дні для купівлі автомобіля у 2024 році

Купівля нового автомобіля може бути захоплюючою подією, але вибір часу для цієї угоди може істотно…

07.05.2024

Найкращі автомобілі BMW, які є у продажу просто зараз

BMW - це бренд, який не потребує представлення. З їхньою багатою спадщиною та інноваційним підходом…

07.05.2024