Categories: Новини

З’явилася важлива інформація для майбутніх водіїв

Сервісні центри МВС оприлюднили онлайн всі маршрути, за якими здається другий етап практичної частини іспиту на право керування транспортними засобами. Усі схеми маршрутів були оновлені відповідно до актуальної ситуації на дорогах. Про це повідомляє прес-служба Головного сервісного центру МВС.

За посиланням можна вибрати свій регіон, територіальний сервісний центр МВС, зручний для здачі іспиту, і завантажити схеми маршрутів. За кожним сервісним центром МВС закріплено від 2 до 7 маршрутів, які вибираються екзаменатором перед проведенням іспиту.

Перший етап іспиту проходить на майданчику для навчання початкового водіння. Маршрути використовуються для проходження другого етапу практичного іспиту з ПДР, який проводиться в реальних умовах дорожнього руху.

Порядок отримання водійського посвідчення вперше наступний: необхідно пройти медогляд, закінчити навчання і здати іспит в автошколі, підготувати і подати відповідний пакет документів до територіального сервісного центру МВС для допуску до іспитів. Нагадаємо, що з 27 листопада в Україні водійське посвідчення вперше видається терміном на 2 роки.

На сайті Головного сервісного центру МВС можна підготуватися до теоретичної частини іспиту з ПДР завдяки безкоштовному онлайн-тренажеру. Він аналогічний іспиту, який здається в сервісному центрі. Також там можна скачати повний перелік питань по ПДР і варіанти відповідей на них.

Recent Posts

Встигніть вигідно придбати: які автомобілі значно зростуть в ціні в 2025 році

Експерти автомобільного ринку прогнозують, що до 2025 року ціни на певні моделі автомобілів значно зростуть.…

22.09.2024

Як виявити несправності гальмівного супорта: 5 ключових ознак

Гальмівний супорт - одна з критично важливих деталей гальмівної системи, що безпосередньо відповідає за контакт…

22.09.2024

Десять автомобілів з кращім запасом ходу після активовації індикатора низького рівня палива

Ситуації, коли на приладовій панелі спалахує «лампочка» низького рівня пального, знайомі кожному водієві. Деяких це…

22.09.2024

Чи потребує трансмісія обов’язкового обслуговування: думка механіків

Технічне обслуговування автомобіля - найважливіша частина його експлуатації. Кожен автовласник прагне підтримувати свою машину в…

22.09.2024

Найпопулярніші бензинові автомобілі в Україні: тренди серпня 2024 року

Автомобільний ринок України продовжує демонструвати стійкий інтерес до автомобілів з бензиновими двигунами, незважаючи на загальну…

22.09.2024

ТОП-10 надійних вживаних автомобілів на ваш бюджет прямо зараз

Купівля злегка вживаного автомобіля вважається одним із найефективніших способів інвестувати гроші. Якщо купити машину з…

22.09.2024