Categories: Новини

Американці назвали кращі для купівлі автомобілі 2018

Збираєтеся купувати новий автомобіль, але не можете вибрати? Як варіант, можна прислухатися до думки американських експертів. Фахівці видання Kelley Blue Book опублікували рейтинг кращих для купівлі автомобілів у 2018 році.

Починаючи з серпня, експерти Kelley Blue Book тестували машини протягом семи тижнів. Фахівці не просто вивчали їздові якості. Вони, наприклад, аналізували, наскільки зручно на автомобілі паркуватися, або сідати і виходити з авто. Іншими словами, випробовували споживчі якості машин. Після чого і було визначено переможців.

Всього аналітики відібрали 12 переможців. Але позаяк не всі американські моделі представлені в Україні, зібрані сім кращих машин з найбільш популярних в нашій країні класів:

  • компактні авто;
  • авто середнього розміру;
  • кросовери;
  • позашляховики;
  • преміальні авто.

ТОП-7 найкращих для купівлі авто 2018:
(За версією американської дослідницької організації Kelley Blue Book)

1. Honda Accord

Експерти високо оцінили технологічність нового Honda Accord, а також ефективність і потужність турбованих моторів.

До всього аналітики відзначили функціональність і зручність інформаційно-розважальної системи.

2. Porsche 718 Boxster

Porsche 718 Boxster визнаний кращим для купівлі спорткаром в 2018 році. Це двомісний спортивний автомобіль, який може оснащуватися 2,5-літровим турбомотором потужністю 350 кінських сил. Двигун працює в парі з 6-ступінчастою ​​«механікою», або 7-ступінчастим “автоматом”. Єдиний мінус – 718 Boxster коштує близько $60 000, що робить його недоступним для більшості автолюбителів.

3. Honda Civic

Honda Civic була визнана найкращим варіантом для купівлі в 2018 році в класі компактних автомобілів.

Як зазначають експерти, жоден інший компактник не може похвалитися такою місткістю, технологічністю і функціональністю, як «Сівік». Також цьому авто, на думку американців, немає рівних з точки зору надійності. А при продажу на вторинному ринку автомобіль зберігає стабільно високу ціну, що робить його привабливою інвестицією.

4. Audi A5 Sportback

Audi A5 визнана переможцем в номінації «Кращий преміальний автомобіль». Експерти відзначили елегантність і розкіш цього авто. Під капотом у A5 – 2-літровий турбований мотор потужністю 252 кінські сили, який працює в парі з 7-ступінчастим “автоматом” з подвійним зчепленням. Тяга передається на всі чотири колеса.

5. Honda CR-V

У США Honda CR-V – один з лідерів рейтингу ТОП-10 популярних кросоверів. Експерти запевняють, що у паркетника «Хонди» найбільш продуманий салон серед усіх машин цього класу. Також, за їхніми словами, CR-V поза конкуренцією в плані їзди по місту – автомобіль відмінно “рулиться”, хороший в поворотах і чудово гальмує.

6. Honda Pilot

У категорії «Кращий позашляховик» знову опинилася «Хонда». На цей раз Pilot. Фахівці американського видання відзначають, що японцям вдалося позбутися багатьох мінусів, які були присутні в старому «Пілоті»: дешевого пластику, шуму в салоні і різних застарілих «крутилок».

7. Audi Q5

Американці вважають, що Audi Q5 найкращий преміальний кросовер, який можна купити в 2018 році. Експерти відзначили відмінну керованість і високу технологічність автомобіля. Audi Q5 2018 модельного року економічніший і швидший від свого попередника завдяки покращеному 2-літровому мотору і новому 7-ступінчастому «автомату» з подвійним зчепленням. Кросовер оснащується фірмовою системою повного приводу від Audi – Quattro.

Recent Posts

Встигніть вигідно придбати: які автомобілі значно зростуть в ціні в 2025 році

Експерти автомобільного ринку прогнозують, що до 2025 року ціни на певні моделі автомобілів значно зростуть.…

22.09.2024

Як виявити несправності гальмівного супорта: 5 ключових ознак

Гальмівний супорт - одна з критично важливих деталей гальмівної системи, що безпосередньо відповідає за контакт…

22.09.2024

Десять автомобілів з кращім запасом ходу після активовації індикатора низького рівня палива

Ситуації, коли на приладовій панелі спалахує «лампочка» низького рівня пального, знайомі кожному водієві. Деяких це…

22.09.2024

Чи потребує трансмісія обов’язкового обслуговування: думка механіків

Технічне обслуговування автомобіля - найважливіша частина його експлуатації. Кожен автовласник прагне підтримувати свою машину в…

22.09.2024

Найпопулярніші бензинові автомобілі в Україні: тренди серпня 2024 року

Автомобільний ринок України продовжує демонструвати стійкий інтерес до автомобілів з бензиновими двигунами, незважаючи на загальну…

22.09.2024

ТОП-10 надійних вживаних автомобілів на ваш бюджет прямо зараз

Купівля злегка вживаного автомобіля вважається одним із найефективніших способів інвестувати гроші. Якщо купити машину з…

22.09.2024