Новости

Компанія Toyota представила розкішний пікап Tundra Capstone

Компанія Toyota представила преміальну версію позашляховика Tundra Capstone, передає «Твоя МАШИНА».

Цей варіант моделі призначений для клієнтів, для яких стандартна версія пікапа Tundra є недостатньо розкішною. Новинка має стати конкурентом GMC Sierra Denali та топових версій Ford F-150.

Автомобіль отримав багатий набір хромованих деталей обробки, включаючи молдинги та накладки на дзеркалах, а також ефектні 22-дюймові диски. Також привертає увагу ефектне облицювання радіатора з хромованими акцентами та написом Tundra на задньому борту. Крім того, новинка отримала підніжки з електроприводом та захисною «ванною» у багажному відділенні з композитного матеріалу.

Салон прикрасили двоколірною семи-аніліновою шкірою та вставками з горіхового дерева. Всі крісла мають підігрів та вентиляцію, також є підігрів керма. Автомобіль отримав панорамний дах, підсвічений логотип Capstone на торпеді, а багатошарове скло на передніх дверях не пропускає шумів з вулиці.

Також у салоні знаходиться 12,3-дюймовий цифровий екран, а по центру встановлено 14-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи, що підтримує Android Auto та Apple CarPlay. Зі списку опцій варто відзначити 10-дюймовий проекційний екран, цифрове дзеркало заднього виду, аудіосистему JBL з 12 динаміками та систему кругового огляду Panoramic View Monitor.

Пікап отримає виключно гібридну силову установку i-Force Max, яка складається зі стартера-генератора потужністю 36 кВт (49 к.с.) та бітурбованого 3,5-літрового V6. Коробка передач – 10-ступінчастий “автомат”. Таким чином, загальна потужність установки становить 326 кВт (443 л.с.) та 790 Нм.

Пікап може перевозити до 674 кг вантажу, також він може тягнути причіп масою 4690 кг. Стандартна комплектація включає системи допомоги при буксируванні Trailer Back Guidance і Straight Path Assist, а як опція йде адаптивна підвіска Adaptive Variable Suspension.

Також є велика кількість помічників водія, як адаптивний круїз-контроль, системи підтримки руху в смузі, адаптивне світло, розпізнавання дорожніх знаків та багато іншого.

Toyota Tundra Capstone з повнорозмірною чотиридверною кабіною CrewMax надійде у продаж цієї весни. Ціна поки що не названа.

Recent Posts

Забирають просто з траси: ТЦК затримують водіїв, які повертаються з-за кордону

Українські далекобійники міжнародних рейсів стикаються з проблемами з територіальними центрами комплектування (ТЦК і СП) після…

30.04.2024

10 ознак того, що вам час продати машину і пересісти на громадський транспорт

Продаж вашого автомобіля і перехід на громадський транспорт - це великий крок, який може принести…

30.04.2024

Що буде, якщо не міняти антифриз в автомобілі: краще не перевіряти

Охолоджувальна рідина в автомобілі є витратним матеріалом, який потрібно міняти час від часу для нормальної…

30.04.2024

Як скоротити витрату палива, натиснувши лише одну кнопку в авто: маловідомий секрет для водіїв

Не секрет, що останнім часом в Україні ціни на автомобільне паливо істотно зросли і продовжують…

30.04.2024

До 20 тисяч гривень штрафу: без чого не можна сідати за кермо українським водіям

Водії в Україні звикли, що їхня відповідальність за ПДР здебільшого настає за їхні дії чи…

30.04.2024

Де водіїв штрафують на 250 тисяч гривень за неправильну роботу кондиціонера в автомобілі

Кондиціонер в автомобілі для українських автомобілістів все ще є привілеєм і точно не зобов'язанням. Хоча…

30.04.2024