Новини

Новий Ford Mondeo: у мережі показали салон з величезним екраном

Днями компанія Ford показала нове покоління седану Mondeo для китайського ринку. На прем’єрі виробник показав зовнішність моделі та розкрив технічні характеристики. Інтер’єр компанія вирішила представити окремо, передає «Твоя МАШИНА».

Салон став комфортнішим, і список обладнання – помітно багатший. З’явився великий екран, який займає всю довжину передньої панелі. Він об’єднав у собі 12,3-дюймову цифрову панель приладів і 27-дюймовий дисплей мультимедійної системи. До речі, управління системою мультимедіа здійснюється жестами та мімікою. Також є нове кермо, камери кругового огляду, сучасний клімат-контроль та сидіння з функцією вентиляції та підігріву.

Збільшилася і кількість систем допомоги водію та асистентів безпеки. Тепер до списку включені адаптивний круїз-контроль, система стеження за розміткою та моніторинг сліпих зон, а також автопілот другого рівня BlueCruise. Також передбачено фонове освітлення та панорамний дах. Стало більше і варіантів обробки салону – тепер вона може бути виконана з натуральної або штучної шкіри, а також зносостійкої тканини.

Під капотом встановлений 2,0-літровий чотирициліндровий турбодвигун EcoBoost потужністю 245 л. До нього йде 8-ступінчаста АКПП та повний привід. Виробництво налагодять на підприємстві СП Ford та Changan. На ринок новинка вийде до кінця 2022 року.

Recent Posts

ТОП-5 найкращих бюджетних авто з пробігом, які не доставляють проблем власникам

Вторинний ринок продовжує домінувати в Україні, зокрема через прагнення українців заощадити на купівлі транспортних засобів.…

11.05.2024

Ціна злетить до кількох тисяч: як правильно мити машину перед продажем

Правильна деталізація автомобіля не тільки надає йому привабливого зовнішнього вигляду, а й збільшує його вартість.…

11.05.2024

Названо ТОП-8 найкращих компактних автомобілів для міста

Сьогодні маленькі автомобілі водія вже не здаються неповноцінними і смішними. Виробники зробили їх технологічними, маневреними…

11.05.2024

Автоінструктор розвіяв водіям міфи про їзду на авто з майже порожнім баком

Багато водіїв в Україні звикли їздити на своїх машинах доти, доки не загориться індикатор низького…

11.05.2024

Названо найдешевші кросовери в Україні: список моделей

В Україні кросовери поступово стають найпопулярнішим видом авто. Ці автівки цінують за цілу низку переваг,…

11.05.2024

Назвали 4 погані ознаки того, що машини час позбуватися

У кожної машини є свій ресурс. Він може бути більшим або меншим, але в кінцевому…

11.05.2024