Categories: НовиниФото

Тисячі нових іномарок гниють просто неба (ФОТО)

Ця автомобільна стоянка – справжнє кладовище. Тут зберігаються автомобілі, котрі компанія Volkswagen викупила у власників та дилерів, після скандалу, відомого як “Дизельгейт”.

У рамках компенсації за “Дизельгейт” Volkswagen викупив 335 тисяч автомобілів у США, виплативши більше $7,4 мільярдів доларів. Лише частина з них будуть модернізовані і продані заново у той час як переважна більшість потрапить в утиль.

Нові автомобілі, котрі не покидали автосалонів, Volkswagen планує знову продати, після проведення певних робіт з двигуном та вихлопною системою. Автомобілі ж, які були викуплені компанією у приватних власників, перетворяться на металобрухт.

Загалом компанія Volkswagen погодилась виплатити більше $25 мільярдів власникам дизельних машин, автодилерам владі різних штатів та уряду США. Ця сума включає і вартість викуплених у покупців 500 тисяч автомобілів.

До кінця 2017 року компанія Volkswagen вже викупила 335 тисяч автомобілів, перепродала 13 тисяч та утилізувала близько 28 тисяч машин. Станом на кінець минулого року на різних площадка у США зберігалося близько 294 тисяч дизельних Volkswagen.

На цих фото від агентства Reuters показана одна зі стоянок, на яких зберігаються дизельні Фольксвагени. Це одна з найбільших подібних площадок. Вона знаходиться у Каліфорнії на території колишньої бази ВПС. Тут просто неба зберігається більше 20 тисяч автмообілів. Подібних площадок у США налічується 37.

Джерело: auto.24tv.ua

Recent Posts

Повернення легенд: 3 машини з 90-х, які стрімко дорожчають

Існує думка, що чим старший автомобіль, тим нижча його ціна. Це правило діє лише до…

08.05.2024

Коли потрібно міняти моторну оливу в автомобілі: 5 явних ознак, що настав час це зробити

Заміна моторної оливи в автомобілі є найважливішим елементом технічного обслуговування будь-якого автомобіля з ДВЗ. Здійснюється…

08.05.2024

З’їдять всю вашу зарплату: власник СТО назвав 3 погані моделі авто, яких краще уникати

Іноді купівля вживаного автомобіля може здатися вигідною угодою, проте завжди слід враховувати довгострокову надійність конкретної…

08.05.2024

Автодилер із 43-річним стажем розкрив 3 секрети вдалої покупки машини

Колишній автодилер із 43-річним стажем роботи, а нині популярний YouTube-блогер Рей Шефска розкрив автомобілістам 3…

08.05.2024

Їх краще не купувати новими: 10 машин, які швидко знецінюються у 2024 році

Як правило, ліквідність автомобіля важлива, якщо новий власник має намір у майбутньому перепродати його. Однак…

08.05.2024

Що потрібно зробити з машиною навесні: 5 речей, які слід планувати заздалегідь

Весна є особливим періодом для автомобілістів. Після важких зимових умов усім потрібно провести низку обов'язкових…

08.05.2024