Новини

Показали багатомільйонну колекцію автомобілів “найбагатшої дитини Америки”

П’ятнадцятирічний американець Дональд Догер, відомий в соціальних мережах як блогер DonLad, називає себе “найбагатшою дитиною в Америці”. За оцінками британського таблоїду The Sun, кожне відео в YouTube, Instagram або TikTok приносить йому близько 25 тисяч доларів. А його власний капітал вже перевищує 1,2 мільйона доларів. На чому ж заробляє Сучасний “багатенький Річі”?

Як повідомляє Автоцентр, DonLad відомий своїми роликами про дорогі автомобілі. За деякими даними, у свої 15 років хлопець володіє колекцією автомобілів загальною вартістю близько 12 мільйонів доларів, на яку нібито заробив на онлайн-контенті. У “гаражі” блогера Ferrari, McLaren 570S, Rolls-Royce Cullinan, унікальний родстер Pagani Huayra і Bugatti Chiron. Але до недавнього часу він міг їздити на всіх цих автомобілях тільки по приватній території.

Насправді лише деякі з цих машин є власністю Дональда. Зокрема, Bugatti Chiron і Pagani насправді належать батькові його друга. Щодо Pagani, то його розбили ще в листопаді 2020 року під час зйомок чергового ролика.

Нещодавно хлопець отримав водійське посвідчення і придбав свій перший справжній автомобіль — новий Audi Q5. Прокотившись на ньому з мамою, він заявив, що в керуванні він набагато більш плавний, ніж їхній колишній Porsche.

У своєму недавньому відео DonLad розповів, що почав свою “кар’єру” в шість років з картів для гольфу. На справжні автомобілі він перейшов у 11 або 12 років. За словами блогера, ставши інфлюенсером, він заробляє на життя і розваги, у нього є власний будинок, він може купити своїй мамі McLaren і тестувати деякі найкрутіші автомобілі в світі. Тепер, коли у нього є права, Дональд обіцяє ще більше відео і планує придбати частину тих автомобілів, які з’являються в його роликах.

Recent Posts

Влетите у копієчку: механік вказав водіям на маловідому помилку з колесами

Багато водіїв навіть не замислюються про важливість використання в процесі експлуатації автомобіля правильних коліс. Існує…

28.04.2024

В Україні водій 25 років їздив із фальшивими правами: погорів на своїй зухвалості

У Кривому Розі виявили водія, який 25 років їздив із фальшивим посвідченням водія. Виявити підробку…

28.04.2024

Як продовжити життя автомобільним шинами: поради для водіїв

Автомобільні шини – це не тільки основний контакт вашого автомобіля з дорогою, а й один…

28.04.2024

Конфіскація автомобілів: де та за що в українських водіїв можуть відібрати машину

Українські водії звикли до усвідомлення того, що їхні автомобілі – це їхня власність, яка є…

28.04.2024

Поліція почала “полювання” на водіїв без одного важливого атрибута: як не платити штраф

В Україні існує цілий перелік предметів, експлуатувати автомобіль без яких заборонено ПДР. Є навіть думка,…

28.04.2024

Відбирати права стануть частіше: у поліції закликали запровадити нове покарання для водіїв

В Україні тривають дискусії щодо доцільності зміни системи покарань водіїв за порушення ПДР. Свою думку…

28.04.2024