Новини

Компанія Toyota представила новый компактный кроссовер за $14 000

Компанія Toyota представила новий компактний кросовер під назвою Urban Cruiser Hyryder. Новинка стане суперником Hyundai Creta та Skoda Kushaq, повідомляють в Автоцентр.

У розробці автомобіля брала участь компанія Suzuki, у ньому поєднуються характерні риси обох марок. У довжину кросовер досягає 4365 мм при колісній базі 2600 мм. Ширина і висота становлять 1795 та 1635 мм відповідно. Передня частина моделі вийшла досить виразною. Це досягнуто за рахунок вузьких світлодіодних ДХО, які візуально поєднані між собою темною пластиковою плашкою з хромованою смугою та логотипом марки. По обидва боки великого повітрозабірника знаходяться фари.

Також кросовер отримав характерний для цього сегмента пластиковий обвіс та накладку на задній бампер. Графіка С-подібних світлодіодних задніх ліхтарів нагадує Toyota C-HR. Салон кросовера виглядає так само стильно, як його екстер’єр. У оснащення кабіни увійшла 7-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система з 9-дюймовим екраном. Оздоблення виконане з двоколірної шкіри.

Як для бюджетного сегменту, до якого приєднається новинка, вона має досить широкий список опцій. Він включає панорамний люк, освітлення фону, проекційний дисплей, камеру кругового огляду, слот для бездротової зарядки смартфона. За безпеку водія та пасажирів відповідають шість подушок безпеки.

Toyota Urban Cruiser Hyryder вийде на ринок у двох електрифікованих версіях. Базова комплектується 1,5-літровим двигуном, який доповнений 12-вольтовою системою ISG та батареєю ємністю 6 Ач. Віддача установки складає 101 к.с. (135 Нм). Топовому варіанту надає рух аналогічний двигун. Він працює в парі з електромотором та батареєю більшого розміру. Сумарна потужність – 114 к.с. та 141 Нм. Витрата палива цієї версії становить 4 л на 100 км. Основним ринком збуту новинки стане Індія. Вона з’явиться у продажу найближчим часом і коштуватиме від 14 000 доларів.

Recent Posts

Водіям розповіли, як скоротити витрату палива в автомобілі за лічені хвилини

Водіям автомобілів пропонується простий і ефективний спосіб знизити витрату пального своїх автомобілів всього за кілька…

27.04.2024

Ручник на смітник: чому в автомобілях скоро перестануть ставити важіль стоянкового гальма

У світі автомобілів відбуваються постійні зміни, і однією з них стає дедалі поширеніше застосування електронних…

27.04.2024

Найкращі хетчбеки для роботи і сім’ї: названо ТОП-10 моделей

У пошуку ідеального автомобіля для роботи і сімейних поїздок багато автолюбителів надають перевагу хетчбекам -…

27.04.2024

Які машини обслуговувати найдешевше: ТОП найвигідніших марок

Багато хто не замислюється, що на купівлі автомобіля витрати автомобіліста не закінчуються. Машину потрібно ще…

27.04.2024

Як подорожче продати свою машину: 5 порад від автоекспертів

У житті кожного автовласника може настати момент, коли доводиться розлучатися зі своїм автомобілем. Це може…

27.04.2024

Їздити вночі стало небезпечніше: водіїв попередили про ризик аварій через “неправильні” фари

У Великій Британії б'ють на сполох через зростання небезпеки, пов'язаної з "неправильною" роботою автомобільних фар.…

27.04.2024