Новини

На Сумщині триває ремонт однієї з найважливіших транспортних артерій

На початку квітня через вторгнення Росії був підірваний міст через річку Сейм на автомобільній дорозі Р-44 Суми – Путивль – Глухів. Через знищення переправи північні території області були відрізані від решти.

“На даний момент об’їзд переправи відбувається трасою Т-19-10 Конотоп – Буринь – Чумакове, дорогами місцевого та комунального значення. Людям доводиться робити майже 30-кілометровий «гак»”, – зазначає Укравтодор.

Аварійний ремонт триває протягом місяця. За цей час провели роботи на відрізку дороги Т-19-10, протяжністю 2,7 км, якою пролягає об’їзний маршрут. Також був здійснений аварійний ремонт 6-метрового мосту на цій ділянці. Зокрема, дорожники відфрезерували зношене покриття та влаштували шар асфальтобетону.

Ремонт «дороги життя» дозволить людям швидше діставатись на роботу, отримувати екстрену медичну допомогу, довозити товари, тощо.

У результаті військової агресії з боку РФ у Сумській області пошкоджено та знищено 10 штучних споруд. Відновити міст через Сейм на автомобільній дорозі Р-44 Суми – Путивль – Глухів з причин безпеки нині неможливо.

Recent Posts

Експерт попередив водіїв про небезпеку неправильного регулювання сидіння в автомобілі

Поради з безпеки на дорозі часто стосуються використання пасків безпеки та дотримання швидкісного режиму, проте…

21.05.2024

Найекономічніші автомобілі для міської їзди: назвали ТОП-10 моделей

Для більшості водіїв, які проводять значний час у міських заторах, економічність автомобіля є важливим фактором.…

21.05.2024

Механік розповів водіям, яким бензином небезпечно заправляти автомобіль

Відомий автомеханік і YouTube-блогер Скотті Кілмер попередив водіїв про ризики використання певного палива для автомобілів.…

21.05.2024

Як знизити витрату палива в автомобілі: 5 ефективних порад для водіїв

Витрата палива автомобіля - важливий аспект, який впливає не тільки на ваш гаманець, а й…

21.05.2024

Назвали 5 вживаних автомобілів, купівлі яких варто уникати

Купівля вживаного автомобіля завжди пов'язана з ризиками. Видання GO поспілкувалося з низкою автомобільних професіоналів, які…

21.05.2024

Ремонт обійдеться дорого: механік застеріг водіїв від маловідомої помилки з колесами

Чимало автолюбителів прагнуть поліпшити зовнішній вигляд своїх автомобілів, вдаючись до встановлення коліс більшого діаметра. Однак…

21.05.2024