Новини

В Китаї представили електричний кабріолет за $10 000

Компактний електрокар Wuling HongGuang Mini EV отримав нову нестандартну версію. У виробництво надходить стильний кабріолет.

Кабріолет Wuling HongGuang Mini EV у статусі концепт-кара дебютував навесні 2021 року на автошоу у Шанхаї. Тепер концерн General Motors (він є власником Wuling) ухвалив рішення про початок виробництва моделі.

Новий Wuling Mini EV Cabrio зберігає знайомий незграбний дизайн. Він став двомісним, адже замість задніх сидінь обладнали нішу, куди ховається м’який дах. За передніми кріслами з’явилися дуги, що рятують під час перевертання.

Мініатюрний двомісний електрокар оснащений потужнішим 41-сильним мотором від топового Wuling Mini EV, його максимальну швидкість обмежать на 100 км/год. Акумуляторна батарея підвищеної ємності (26,5 кВт∙год) дозволяє проїхати майже 300 км без підзарядки.

Точна ціна Wuling HongGuang Mini EV у версії кабріолет поки що офіційно не оголошена, але відомо, що він стане найдорожчим у лінійці. За попередніми даними, купити китайський електромобіль можна буде за $10 000. У Європі модель представили під брендом FreZe.

Recent Posts

ТОП-7 фраз, що насторожують водіїв в оголошеннях про продаж автомобіля

Оголошення про продаж автомобіля можуть бути вельми змістовними, даючи потенційному покупцеві об'ємну інформацію не тільки…

17.06.2024

Назвали 10 недорогих автомобілів з ідеальним рейтингом безпеки

Дороги завжди залишаються місцем підвищеної небезпеки, і на функціях безпеки економити не варто. Тим паче,…

16.06.2024

Експерт назвав ТОП-3 надійних автомобіля з пробігом, які варто купити у 2024 році

У сучасному світі вибір вживаного автомобіля стає все більш актуальним для багатьох автолюбителів. Особлива увага…

16.06.2024

Назвали ТОП-9 доступних автомобілів для далеких поїздок

Вибір відповідного автомобіля для подорожей на далекі відстані може стати складним завданням, особливо коли йдеться…

16.06.2024

Чи варто переводити машину на газ: аргументи “за” і “проти”

Ідея встановлення газобалонного обладнання (ГБО) на легковий автомобіль давно стала популярною серед українських автомобілістів. Зараз,…

16.06.2024

Чому зростає рівень антифризу в автомобілі та що з цим робити

Кожен сучасний автомобіль з двигуном внутрішнього згоряння оснащений системою охолодження, ключовим компонентом якої є антифриз.…

16.06.2024