Новини

В Україні з дизелем та бензином можуть бути сюрпризи: коли краще закупитись паливом

У листопаді в Україні може статися дефіцит дизельного палива та бензину через повне ембарго на російську нафту.

Проблеми з опаленням через можливий дефіцит газу майбутньої зими змушує багатьох українців подумати про альтернативні способи опалення, одним із яких може стати електричне опалення.

В цьому випадку ймовірні проблеми з напругою в електромережі, яку може не витримати, і тому багато українців, які живуть у своїх будинках, купують про всяк випадок дизельні або бензинові генератори.

Залежно від типу генератора (дизельний або бензиновий) на 1 годину роботи йде від 200 грамів дизеля до 350 грамів бензину, тобто при роботі до 20 годин на добу на 100 днів знадобиться від 400 літрів дизеля до 700 літрів бензину.

За нинішнього рівня цін на цей вид палива витрати становитимуть приблизно 22 тисячі гривень для дизельного палива та близько 35 тисяч для бензину.

Правда при цьому українцям, які б хотіли придбати паливо для домашніх генераторів, слід серйозно задуматися про його покупку до листопада.

“Чекаємо на повне ембарго на російську нафту в листопаді, можливі сюрпризи. Ніхто не знає, що буде”, — заявив директор консалтингової групи “А-95” Сергій Куюн.

Recent Posts

Названо одну кнопку в автомобілі, яка робить кондиціонер у 10 разів ефективнішим

Мільйони водіїв втрачають можливість зробити кондиціонер у своєму автомобілі значно ефективнішим і заощадити на паливі,…

19.05.2024

Найкращі нові автомобілі 2024 року: ТОП найбільш довгоочікуваних моделей

2024 рік обіцяє бути насиченим для автомобільної промисловості з безліччю новинок, які з'являться на ринку.…

19.05.2024

Чи витрачає автомобіль більше бензину влітку: міфи і реальність

З настанням літнього сезону багато водіїв задаються питанням: чи витрачають автомобілі більше бензину влітку? Відповідь…

19.05.2024

Які дизельні автомобілі найбільш ненадійні: назвали ТОП-3 найгірших моделі

Ринок дизельних автомобілів славиться своєю економічністю та довговічністю, проте не всі моделі можуть похвалитися надійністю.…

19.05.2024

Найкращі спортивні автомобілі з пробігом: ТОП-10 моделей

Спортивний автомобіль - це покупка, заснована на чистих емоціях. Від розгону до керованості, такі автомобілі…

19.05.2024

ЄС вимагає від України підняти ціни на бензин і дизель: наскільки подорожчає пальне

Нова директива Європейського Союзу про підвищення мінімальних ставок на автомобільне паливо зобов'язує Україну, як кандидата…

19.05.2024