Новини

Porsche показав новий спорткар 911 Carrera T

Porsche доповнює модельний ряд 911 новим спорткаром Carrera T полегшеної конструкції. Літера «T» розшифровується як «Touring» («Туристичний») і визначає моделі з особливим стилем керування завдяки спортивному обладнанню.

У стандартній комплектації 911 T оснащений 7-ступінчастою механічною коробкою передач. Водночас доступна і 8-ступінчаста трансмісія PDK. Задні сидіння спорткару відсутні, а адаптивна пневмопідвіска з системою амортизації (PASM) занижена на 10 мм. Завдяки цьому, новий 911 Carrera T втілює захоплюючий досвід водіння: прихильники класичного стилю керування не лише відчують це на звивистих дорогах, а й почують – відтепер звук 6-циліндрового оппозитного двигуна ще більш вражаючий.

Адаптивна підвіска і пакет Sport Chrono

У родині 911 новий спорткар посідає місце між Carrera та Carrera S. Carrera T має бітурбований двигун потужністю 385 к.с. із крутним моментом 450 Нм. Прискорення – від 0 до 100 км/год за 4,5 секунди, а максимальна швидкість становить 291 км/год. Від Carrera S спорткар запозичив стандартне обладнання та механічну коробку передач, що доповнені системою векторизації крутного моменту Porsche Torque Vectoring (PTV) з механічним блокуванням заднього диференціала. Новий 911 Carrera T оснащено стандартним пакетом Sport Chrono, адаптивною пневматичною підвіскою з системою амортизації (PASM), заниженою на 10 мм, та окремими функціями, доступними лише у Carrera T. Це все – у поєднанні з двигуном потужністю у 385 к.с., що опціонально доступний для 911 Carrera S. Спеціально для Carrera T додатково можна замовити рульове керування задньої осі, що також зазвичай резервується для моделей від Carrera S і вище.

Специфічне оснащення для Carrera T включає: 20- та 21-дюймові колеса Titanium Grey Carrera S розміром 245/35 спереду та 305/30 ззаду, а також спортивне кермо GT. У стандартній комплектації автомобіль має спортивну вихлопну систему та 4-сторонні електричні сидіння Plus. Вагою лише 1470 кг із механічною трансмісією, 911 Carrera T є найлегшим автомобілем модельного ряду 911 із початковим двигуном . Спорткар на 35 кг легший, ніж 911 Carrera зі стандартною 8-ступінчастою коробкою передач PDK. Водночас для 911 Carrera механічна коробка передач більше не буде доступною. Саме ж зниження ваги досягається не лише завдяки відсутнім заднім сидінням і зменшеній шумоізоляції кузова, а й легкому склу та батареї.

Концепція туристичного автомобіля

Літера «T» (від «Touring» – «Туристичний») символізує унікальний формат динамічного водіння Porsche з 1968 року: перший 911 T був доступний до 1973 року, а вже 2017 року Porsche відродив 911 для класичного водіння, доповнивши модельний ряд 911 Carrera T. Відтоді концепція спрощеної, але винятково спортивної конструкції автомобіля успішно інтегрована в модельні ряди Porsche: 718 Cayman T, 718 Boxster T і Macan T.

Ексклюзивні акценти дизайну

Деталі екстер’єру у кольорі Dark Grey вирізняють 911 Carrera T з-поміж інших у модельному ряді. В ексклюзивному контрастному кольорі Agate Grey виконані верхні та нижні накладки на зовнішніх дзеркалах, логотип ззаду та на дверях авто, а також молдинги задньої решітки. Вітрове скло має сірий відтінок, а вихлопні труби спортивної вихлопної системи – глянцевий чорний колір. Це додає 911 Carrera T ще більш динамічного вигляду.

Інтер’єр автомобіля підкреслює його спортивний характер. Стандартні адаптивні спортивні сидіння Plus регулюються за 4 напрямками. Салон спорткару має чорний матовий колір та декоративні вставки із блиском. Власники, які прагнуть ще більшої виразності, можуть обрати опціональний пакет інтер’єру Carrera T: додаткові ремені безпеки контрастних кольорів Slate Grey або Lizard Green, декоративні шви та вставки на сидіннях, рельєфне тиснення логотипу 911 на підголівниках. Килимки із логотипом і швами в контрастних кольорах Lizard Green і Slate Gray доступні як додаткова опція.

Палітра кольорів

911 Carrera T пропонує опціональні адаптивні сидіння Plus, а також ще більш спортивні та надзвичайно легкі ковшеподібні сидіння з оздобленням у Race Tex. Шкіряний пакет оздоблення салону також опційно доступний для Carrera T. Підлокітники на панелях дверей і центральній консолі виготовлені зі шкіри, як і верхня частина панелі приладів та панель дверей.

Новий 911 Carrera T доступний в однотонних кольорах на вибір: Black, White, Guards Red і Racing Yellow. Спорткар має чотири металеві варіанти оздоблення: Deep Black, Gentian Blue, Ice Gray і GT Silver. Також доступні спеціальні кольори: Chalk, Ruby Star Neo, Carmine Red, Shark Blue і Python Green. Майбутні власники 911 Carrera T можуть скористатися програмою Paint to Sample. А це – понад 110 доступних кольорів на вибір.

Доступний для замовлення

Вартість 911 Carrera T у дилерській мережі Porsche в Україні починається від 5 046 780 гривень з ПДВ.

Recent Posts

Чи потрібно міняти антифриз перед зимою: що радять експерти?

З наближенням холодів більшість автомобілістів починають готувати свої транспортні засоби до зимового сезону. Серед низки…

28.09.2024

Який простий засіб змусить блищати ваш автомобіль

Підтримка блиску автомобіля - завдання, з яким стикаються всі автовласники. Приємний зовнішній вигляд машини не…

28.09.2024

Не грюкайте дверима автомобіля: ось що може швидко вийти з ладу

Сильне грюкання дверима автомобіля - звичка, яку багато водіїв переносять ще з автомобілів 90-х і…

28.09.2024

Правило 50/50: як безпечно їздити на автомобілі з «докаткою»

Прокол шини - неприємна ситуація, з якою стикаються багато водіїв. Незважаючи на розвиток технологій, включно…

28.09.2024

Шість типових помилок водіїв під час заміни гальмівних колодок в автомобілі

Зі зростанням цін на автосервіс все більше автомобілістів вважають за краще самостійно займатися обслуговуванням своїх…

28.09.2024

Десять найнадійніших американських позашляховиків останнього десятиліття

Позашляховики останніми роками стали вкрай популярними на глобальному ринку, що привернуло українців до автомобілів зі…

28.09.2024