Categories: Новини

В Україні влаштували полювання на старі покинуті авто

Київський міський голова Віталій Кличко доручив здійснити обстеження територій в усіх районах столиці з метою виявлення старих покинутих автомобілів. Про це він заявив в ефірі телеканалу “NewsOne”, пише Хрещатик.

«Якщо автомобіль знаходиться в жахливому стані, ми бачимо, що на ньому відсутні номерні знаки, у нас є всі підстави, щоб евакуювати його на штрафмайданчик до з’ясування, хто є  власником авто», – додав він.

Якщо ж власників таких автомобілів не знаходять, зауважив міський голова, то з часом автівки слід утилізувати на металобрухт.

Так, відповідно до окремого доручення, голови РДА мають забезпечити перевірку балансових територій на предмет виявлення таких транспортних засобів у термін до 2 липня 2018 року. Відповідальним на рівні міської адміністрації визначено заступника голови КМДА Петра Пантелеєва.

Зокрема, очільник Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Каретко вже провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації із зазначеного питання та доручив негайно розпочати обстеження балансових територій.

Нагадаємо, 14 червня на вулиці Чорнобильській у Святошинському районі стався вибух в старому покинутому авто, внаслідок якого постраждали чотири дитини.

Recent Posts

Механік закликав негайно зупинити авто, якщо бачите цей індикатор на приладовій панелі

Топовий американський автомеханік Скотті Кілмер, маючи 56-річний досвід роботи з автомобілями, назвав одну небезпечну ознаку,…

20.09.2024

Навіщо водії зі стажем натирають лобове скло автомобіля сирою картоплею

Якщо ви побачите, як автомобіліст натирає лобове скло картоплею, не варто відразу думати, що він…

20.09.2024

Правило 30 хвилин: що потрібно знати водієві про заряджання акумулятора автомобіля під час руху

Акумулятор автомобіля - один із найважливіших компонентів транспортного засобу, що потребує регулярного обслуговування. Ситуації, коли…

19.09.2024

Не робіть так: яка популярна помилка водіїв під час паркування веде до блокування АКПП

Автомобілі з автоматичною коробкою передач істотно полегшують життя сучасним водіям. Ці машини не потребують частого…

19.09.2024

Десять найгірших автомобілів в історії: помилки, які неможливо забути

Сучасні автомобілі значно просунулися в плані технологій, безпеки та надійності. Навіть найбільш невиразні моделі зазвичай…

19.09.2024

П’ять помилок водіїв, які вбивають ваш автомобіль: як уникнути непотрібних поломок

Кожен автовласник хоче, щоб його транспортний засіб прослужив якомога довше, але багато хто з нас…

19.09.2024