Новини

У мережі з’явилися подробиці про новий автомобіль Toyota

Японський автовиробник Toyota вирішив просто «завалити» своїх шанувальників цікавими та незвичайними версіями своїх популярних машин.

Спочатку в компанії Toyota розповіли про новий Tacoma Trailhunter, а тепер, трохи відкрили завісу таємниці, розповівши про версію TRD Pro. І зробили це, як належить, показавши кілька зображень-тизерів. На одному знімку показані регульовані амортизатори Fox QS3, а на іншій – масивні всюдихідні покришки на чорних легкосплавних дисках.

Раніше марка Toyota підтвердила додавання нового рівня оздоблення інтер’єру під назвою “Trailhunter”, який призначений для застосування на бездоріжжі. За словами автовиробника, Tacoma Trailhunter створено з нуля з використанням спеціально розроблених інженерних рішень, а також надійних компонентів. У мережі розмістили знімок корпусу фари з вигравіруваною на ньому табличкою «Trailhunter», а задній вид машини дозволяє більш детально розглянути даний пікап. На додаток до логотипу у вигляді компаса, що знаходиться в нижній лівій частині задніх дверей, задній вид Trailhunter демонструє бампер ARB і червоний гачок, що буксирує.

Хоча точна дата дебюту нової Toyota Tacoma 2024 модельного року залишається незрозумілою, тизерна кампанія бренду йде повним ходом, що дозволяє припустити, що ця подія неминуче в найближчому майбутньому.

Японський виробник вже підтвердив, що версія Tacoma TRD Pro пропонуватиметься з гібридною силовою установкою i-Force Max Powertrain. Назва вказує на те, що TRD Pro може отримати 6-циліндрову гібридну трансмісію, яка встановлюється на модель Tundra

Recent Posts

Найкращі семестні автомобілі: ТОП-7 моделей просто зараз

У світі сімейних автомобілів категорія 7-місних авто залишається однією з найбільш затребуваних. Зі зростанням кількості…

05.10.2024

Впав рівень гальмівної рідини: що не можна доливати в автомобіль

Гальмівна рідина в автомобілі - такий самий витратний матеріал, як і моторне мастило або антифриз,…

05.10.2024

Навіщо досвідчені водії в холоди паркують автомобіль лицем на схід: геніальний лайфхак

Зима - це пора року, коли власникам автомобілів доводиться стикатися з різними труднощами, починаючи від…

05.10.2024

Які автомобілі зі США під забороною в Україні: водіям на замітку

Останнім часом в Україні стало популярним купувати вживані автомобілі зі США. Нерідко їх задешево купують…

05.10.2024

Автомобільна мобілізація: кому потрібно бути готовим віддати авто на потреби ЗСУ

У зв'язку з повномасштабним вторгненням РФ в Україні вже 2,5 року діє воєнний стан, який,…

05.10.2024

Шість фраз, які водієві не варто говорити на блокпосту

Через 2,5 роки російського вторгнення блокпости на українських дорогах стали буденністю для водіїв. Незважаючи на…

05.10.2024