Новини

Нова Mazda CX-5 може з’явитись у 2025 році

Наступне покоління популярного кросовера Mazda CX-5 планується випустити на ринок у 2025 році з гібридною силовою установкою.

CX-5 є найбільш продаваним автомобілем Mazda, і минулого року було продано 365 135 одиниць. Виникли чутки, що цей кросовер може бути замінений після випуску кількох нових моделей. Однак, здається, нове покоління CX-5 отримає відстрочку із запуском третього покоління.

За інформацією видання Drive, хоча офіційна дата запуску ще не визначена, Mazda підтвердила, що нова генерація CX-5 буде доступна у салонах разом із CX-50 та більшими позашляховиками, такими як CX-90.

Новий CX-5 ймовірно буде мати подібну конфігурацію до сьогоднішньої моделі, включаючи чотирициліндровий двигун, передній привід та опціональний повний привід.

Також ймовірно, що новий Mazda CX-5 отримає гібридну силову установку, схожу до тієї, що використовується в Toyota RAV4 або Corolla Cross. Toyota володіє п’ятьма відсотками акцій Mazda, і обидві компанії вже співпрацювали над кількома автомобілями, включаючи гібридну версію Mazda 3, доступну тільки на японському ринку. У США Toyota Corolla Cross і Mazda CX-50 виробляються на заводі Mazda Toyota Manufacturing в Алабамі.

Recent Posts

Як не можна їздити на автомобілі в дощ: п’ять важливих правил

Дощ є однією з найбільш небезпечних погодних умов для водіїв. Водіння під час дощу вимагає…

07.09.2024

Що робити, якщо в дорозі закінчився бензин: поради для водіїв

Навіть найдосвідченіші водії можуть зіткнутися з ситуацією, коли раптово закінчується бензин в автомобілі. Це неприємний,…

07.09.2024

Найпотворніші автомобілі: ТОП-5 машин з найгіршим дизайном

Світ автомобілів сповнений шедеврів дизайну, але не кожна модель стає еталоном стилю. Деякі автомобілі, незважаючи…

07.09.2024

П’ять типових помилок водіїв, які призводять до викрадення автомобіля

Незважаючи на розвиток технологій захисту автомобілів, викрадення залишається одним із найпоширеніших злочинів у багатьох країнах,…

07.09.2024

П’ять найпроблемніших автомобілів з пробігом, яких варто уникати

Ринок вживаних автомобілів продовжує процвітати, особливо в умовах економічної невизначеності. Однак не всі вживані автомобілі…

07.09.2024

П’ять небезпечних помилок, яких припускаються водії з дітьми

Водіння автомобіля майже завжди пов'язане зі стресом, але коли в машині дитина, то ця тривожність…

07.09.2024