Новини

Розсекречено подробиці про новий Toyota Land Cruiser Prado

Японія розкрила подробиці щодо нового позашляховика Toyota Land Cruiser Prado, що наближається до своєї першої зміни покоління протягом 14 років.

Нове покоління позашляховика Toyota Land Cruiser Prado планується представити цього року, приблизно у листопаді-грудні. Японські ЗМІ перед прем’єрою надали деякі дані про очікувані оновлення в новинці від Toyota.

З’явилась інформація, що новий Prado може змінити свою традиційну назву на індекс 250. У разі підтвердження цих чуток, автомобіль очікує значне збільшення розмірів, що наблизить його до моделі Land Cruiser 300.

Зовнішній вигляд позашляховика Land Cruiser Prado буде суттєво переглянутий з повністю новим переднім кузовом, модифікованими боковинами та оновленою задньою частиною.

Одночасно з оновленнями зовнішнього дизайну, новинка Toyota може отримати силовий агрегат, що базується на бензиновому турбогібридному двигуні, який раніше з’явився у новому поколінні моделі Tundra. Цей двигун складається з бітурбованого V6, поєднаного з електромотором та 10-ступінчастою АКПП. Максимальна потужність системи, що застосовується у пікапі, становить 443 к.с. і 790 Нм крутного моменту.

Новий Toyota Land Cruiser Prado буде побудований на модульній платформі TNGA-F, що вже використовується в моделі Tundra, а також у нових позашляховиках Land Cruiser 300 та Lexus LX.

Recent Posts

Навіщо водії засовують ключі від авто в пачці з-під чіпсів: дивний, але дієвий лайфхак

Власники автомобілів, прагнучи захистити свої транспортні засоби від викрадень, знаходять все більш винахідливі способи. Один…

19.05.2024

Експерт назвав 3 недорогих економічних і надійних автомобілі

Економічність і надійність старих автомобілів стають важливими факторами під час вибору автомобіля, особливо в умовах…

19.05.2024

Названо одну кнопку в автомобілі, яка робить кондиціонер у 10 разів ефективнішим

Мільйони водіїв втрачають можливість зробити кондиціонер у своєму автомобілі значно ефективнішим і заощадити на паливі,…

19.05.2024

Найкращі нові автомобілі 2024 року: ТОП найбільш довгоочікуваних моделей

2024 рік обіцяє бути насиченим для автомобільної промисловості з безліччю новинок, які з'являться на ринку.…

19.05.2024

Чи витрачає автомобіль більше бензину влітку: міфи і реальність

З настанням літнього сезону багато водіїв задаються питанням: чи витрачають автомобілі більше бензину влітку? Відповідь…

19.05.2024

Які дизельні автомобілі найбільш ненадійні: назвали ТОП-3 найгірших моделі

Ринок дизельних автомобілів славиться своєю економічністю та довговічністю, проте не всі моделі можуть похвалитися надійністю.…

19.05.2024