Новини

Стало відомо, як буде виглядати повністю новий Duster

Компанія Dacia, яка входить до складу Renault, готується до важливої прем’єри – третього покоління кросовера Duster (індекс P1310 від заводу).

За даними авторитетного французького видання L’argus, дебют нового автомобіля наближається, і дизайнери вже підготували перші рендери цієї моделі.

Фото: L’argus

За інформацією наших колег, прем’єра цілком нового Duster відбудеться не в 2024 році, як очікувалося раніше, а вже в 2023 році, ймовірно в листопаді. Автомобіль надійде в продаж на початку наступного року.

За рендерами видно, що нове покоління Duster має радикально змінений зовнішній вигляд, він отримає більш брутальний і агресивний дизайн. Екстер’єр автомобіля буде натхненний концептом Bigster 2021 року.

Гладкі лінії кузова будуть замінені на грані, і форма позашляховика буде мати прямокутні пропорції.

Планується, що довжина автомобіля становитиме 4340 мм, що дозволить збільшити простір всередині автомобіля.

Фото: L’argus

Наразі немає докладної інформації про технічні характеристики цього автомобіля. Однак, з урахуванням введення в Європі стандарту “Євро-7”, ймовірно, новий Duster буде гібридом. Його силова установка може включати 1,6-літровий двигун внутрішнього згоряння та електромотор, загальна потужність яких становитиме 140 кінських сил.

Dacia має намір зберегти всі позашляхові можливості Duster і, можливо, покращити їх завдяки системі e-AWD (електричний задній диференціал), розробка якої знаходиться на завершальній стадії.

Щодо цін, французькі журналісти повідомляють, що початкова вартість третього покоління Duster в Європі становитиме 19 тисяч євро.

Recent Posts

Найкращі преміальні авто: названо ТОП-10 моделей

Існує думка, що автомобілі представницького класу за замовчуванням всі надійні і довговічні. Однак на ділі…

15.05.2024

Найнадійніші б/в кросовери та позашляховики: ТОП моделей з 2000-х

Останнім часом українці все частіше звертають увагу під час вибору автомобіля на сегмент SUV, який…

15.05.2024

Владельцам Totota раскрыли одну кнопку в авто, которая экономит до 14 000 гривен в год

YouTube-блогер The Unrestricted раскрыл водителям Toyota Tacoma невероятно полезную функцию в их автомобилях. Скрытая кнопка…

15.05.2024

На автомобільній шині вилізла “грижа”: що робити водієві

Деформація гумової частини автомобільної шини з округлим випиранням назовні часто називається в народі "грижею". Побачивши…

15.05.2024

Машина за 2500 доларів: ТОП-10 іномарок, які можна купити в Україні

При бюджеті в 2500 тисячі доларів або 100 000 гривень може здатися, що знайти хороший…

15.05.2024

Розкрили головну небезпеку китайських автомобілів, яка може призвести до трагедії

Китайські автомобілі поступово завойовують популярність на глобальному ринку, зокрема і в Україні через свою дешевизну.…

15.05.2024