Categories: Новини

«Євробляхерів» чекають нові проблеми (ВІДЕО)

Новий політичний сезон відкриє певні можливості для власників автомобілів із іноземною реєстрацією, оскільки тему «євробляхерів» будуть використовувати політики для отримання підтримки з боку саме цієї частини електорату. Водночас власники таких автомобілів під час легалізації транспортного засобу матимуть певні складнощі з отриманням документів.

Про це під час прес-конференції сказав експерт громадської компанії «Євро-Патруль» В’ячеслав Коновалов.

«Зараз «євробляхерам» кинули кістку, але у вересні якраз почнеться політичний сезон саме з цих «розборок». Відомо, що очікуються вибори, буде відбуватись перетягування канату, хто буде представляти цих «євробляхерів», які стануть потенційними виборцями», – сказав експерт.

За його словами, нині з європейськими номерами в Україні перебуває 350-400 тис. автомобілів, при цьому 20% таких автомобілів було завезено в Україну для подальшої розборки на запасні частини. Експерт також додав, що розмитнення таких автомобілів призведе до виникнення певних складнощів із отриманням документів.

«Розмитнення легальних автомобілів в Україні впаде на 70%. Уявіть собі, що 300 тис. автовласників зроблять легалізацію, проте сервісні центри не справляються з цим зараз. Але в Україні існує серія «фірм-вирішувачів» за аналогією з біометричними паспортами, коли «ліві» фірми вирішують питання з документами», – сказав він.

«Мережа «фірм-вирішувачів» буде брати кошти лише за те, що вони прискорять випуск паспорта автовласників «євробляхерів», – наголосив  Коновалов.

Джерело: intvua.com

Recent Posts

9 прихованих функцій автомобілів, про які не здогадуються багато водіїв

Еволюція автомобілів в останні десятиліття рухається настільки величезними темпами, що автомобілісти іноді просто не встигають…

02.05.2024

Готуйтеся витратитися на ремонт: 4 помилки водіїв, які “вбивають” двигун

Двигун є найважливішим елементом автомобіля, ремонт якого може обійтися автовласникові в цілий статок. У зв'язку…

02.05.2024

Купив права в інтернеті: що загрожує водіям із фальшивими документами в Україні

Останніми роками в Україні почастішали випадки використання водіями механічних транспортних засобів підроблених документів. Причому, багато…

02.05.2024

Які автомобілі купують українці: ТОП популярних марок і моделей

У квітні 2024 року український автомобільний ринок продовжує демонструвати стійке відновлення після періоду невизначеності та…

02.05.2024

Моргнув – втратив права: водіїв жорстко карають за безневинне порушення

В Україні існує своя автомобільна культура, яка не завжди узгоджується з вимогами закону та ПДР.…

02.05.2024

Забув права вдома: який штраф загрожує водієві в Україні та як уникнути покарання

У повсякденній метушні кожен може забути щось вдома, на роботі або в гостях. Особливо це…

02.05.2024