Новини

Українці створили унікальний електрокар на базі легендарного Mercedes: фото

Українські тюнери представили на виставці SEMA у Лас-Вегасі унікальний електричний автомобіль, створений на основі легендарного Mercedes 300 SL Gullwing. Цей проект був виконаний ательє TSK, що має представництво в США, і викликав велику цікавість на світовій автомобільній арені.

Електричний Mercedes 300 SL Gullwing, названий Tesla Gullwing, був побудований на базі Tesla Model 3, взявши у неї шасі та силову установку. Головною метою цього проекту було продемонструвати, що сучасні технології можуть бути успішно впроваджені у різні кузови автомобілів.

Зовні автомобіль зберігає класичний дизайн Mercedes 300 SL Gullwing із довгим капотом, круглими фарами та характерними дверима “крило чайки”. Однак дизайн був оновлений з розширеними арками, карбоновим обважуванням, діодною оптикою, сучасними колесами та шинами.

Салон автомобіля оздоблений бірюзовою шкірою, а кермо та центральний дисплей взяті з Tesla Model 3. Автомобіль зберіг усі сучасні функції, включаючи клімат-контроль, навігацію та автопілот.

Tesla Gullwing здатний розганятися до 100 км/год за 3,9 секунд і має запас ходу в 350 км. Він також підтримує швидке заряджання на станціях Tesla Supercharger. Цей проект наголошує на можливості інтеграції сучасних технологій у класичні автомобілі та привернув увагу на SEMA.

Recent Posts

Названо марки автомобілів, від яких краще триматися подалі у 2024 році

Купівля люксового автомобіля часто асоціюється з високим рівнем комфорту, продуктивності та статусу. Однак не всі…

20.05.2024

Водіям розкрили секретну кнопку, яка рятує життя в екстреній ситуації

Кожен водій має бути готовим до екстрених ситуацій, які можна передбачити заздалегідь. Серед таких можна…

20.05.2024

Ламаються дуже швидко: названо найгірші електромобілі для купівлі у 2024 році

Електрифікація автомобільної індустрії відбувається високими темпами, на ринку вже присутня величезна кількість авто на електричній…

20.05.2024

Який “автомат” в автомобілі вважається найнадійнішим: не гірше за “механіку”

Серед автомобілістів є думка, що автоматична трансмісія, хоч і зручна в експлуатації, але обов'язково вкрай…

20.05.2024

Буде тільки гірше: які поліпшення шкідливі для автомобіля

Практично кожен автомобіліст зацікавлений у тому, щоб зробити свою машину комфортнішою, продуктивнішою і безпечнішою. Багато…

20.05.2024

Яким бензиновим автомобілям віддають перевагу українці: ТОП-10 популярних моделей

Незважаючи на зростаючу популярність електрокарів і гібридів, бензинові автомобілі в Україні зберігають домінування як на…

20.05.2024