Новини

Які американські машини не варто купувати: 5 найгірших моделей за свої гроші

При виборі нового автомобіля кожен покупець прагне зробити мудре і продумане рішення. Однак не всі автомобілі відповідають високим очікуванням, особливо в контексті якості, надійності та задоволеності власників. У цьому списку представлені п’ять американських автомобілів, які, незважаючи на свою доступність, можуть виявитися розчаруванням для покупців. Експерти видання GOBankingRates виділили такі моделі:

Dodge Journey:
Dodge Journey часто критикували за застарілу платформу, тьмяні характеристики та інтер’єр, що не надихає. Незважаючи на доступність, це класичний випадок отримання того, за що ви платите. Власники скаржилися на проблеми з надійністю та відсутність сучасних функцій безпеки, які є стандартними для аналогічних автомобілів.

Chrysler 200:
Навіть до припинення випуску Chrysler 200 зазнавав труднощів на конкурентному ринку середньорозмірних седанів. Його тісний салон і погана керованість не відповідають очікуванням конкурентів. Швидкий знос автомобіля і низька вартість при перепродажі роблять його сумнівною інвестицією.

Ford Fiesta (моделі з автоматичною коробкою передач):
У той час як Fiesta має свої переваги у вигляді механічної коробки передач, автоматичні версії, особливо більш ранні моделі, страждали від проблем з трансмісією, які є дорогими і розчаровують. Проблеми з трансмісією Powersift у Fiesta можуть призвести до різких перемикань і ненадійної роботи.

Jeep Renegade:
Незважаючи на чарівний зовнішній вигляд і позашляховий брендинг, Jeep Renegade розчарував багатьох власників. Він страждає від проблем з надійністю і не зовсім забезпечує надійну роботу, очікувану від Jeep. Власникам часто доводиться відвідувати ремонтну майстерню, що в довгостроковій перспективі робить його менш економічним вибором.

Cadillac ATS:
Спроба Cadillac створити компактний автомобіль класу люкс зіткнулася з проблемами через тісний салон, складну інформаційно-розважальну систему та їзду, яка не відповідає стандартам розкоші. Високі витрати на технічне обслуговування ще більше знижують його цінність.

Recent Posts

Авто, про купівлю яких ви не пошкодуєте: які 10 моделей можна брати без вагань

Сьогодні на автомобільному ринку України представлена величезна кількість найрізноманітніших моделей авто, але не кожна з…

11.05.2024

Як усунути невеликі подряпини та вм’ятини на автомобілі

Маленькі подряпини або вм'ятини на кузові автомобіля - неприємність, від якої, на жаль, ніхто не…

11.05.2024

Залишать вас без штанів: ТОП-7 авто, які дорогі в обслуговуванні і часто ламаються

Багато автомобілістів роблять одну й ту саму помилку під час купівлі автомобіля - враховують лише…

11.05.2024

Як купити надійну машину з пробігом: 5 ключових порад

Якщо ви вирішили придбати вживаний автомобіль, але хочете бути впевненими, що ваш вибір буде надійним…

11.05.2024

Експерти пояснили, як на машині з АКПП економити по 100 літрів палива на рік

Багато хто не знає, але автоматична трансмісія може не тільки робити процес керування автомобілем зручнішим…

11.05.2024

Механік із 56-річним стажем назвав найкращий уживаний автомобіль на ринку в 2024 році

Постійне зростання цін на нові автомобілі змушує автомобілістів шукати більш доступні варіанти на вторинному ринку.…

11.05.2024