Новини

Найкращі середньорозмірні мікроавтобуси: названо ТОП-8 моделей у 2024 році

У сегменті середньорозмірних мікроавтобусів, де конкуренція вирує, вибір виявляється великим. Але серед численних варіантів виділяються деякі, що відрізняються видатною надійністю, інноваційними технологіями та чудовим комфортом. Експерти видання AutoExpress виокремили 8 найкращих представників сегмента у 2024 році, які увібрали в себе все найпередовіше та найзатребуваніше в автомобільній індустрії.

Ford Transit Custom: заслуговує на перше місце завдяки своїй надійності, комфорту і місткості. Цей мікроавтобус вирізняється відмінною керованістю і безліччю варіантів комплектації, що робить його привабливим вибором для бізнесу.

Volkswagen Transporter: пропонує високий рівень якості збірки, сучасний дизайн і безліч технологічних функцій. Цей мікроавтобус має відмінну економічність і комфортабельний салон.

Renault Trafic: відрізняється стильним дизайном, просторим салоном і хорошою маневреністю. Цей мікроавтобус пропонує багато опцій для персоналізації та гарне поєднання ціни та якості.

Opel Vivaro / Citroen Dispatch / Peugeot Expert / Toyota Proace / Fiat Scudo: Ці мікроавтобуси пропонують схожі характеристики і доступні в різних варіантах комплектації. Вони відрізняються зручністю в управлінні, економічними двигунами і просторими салонами.

Volkswagen ID.Buzz Cargo: електричний мікроавтобус від Volkswagen пропонує високу продуктивність, чисту енергію та сучасний дизайн. ID.Buzz Cargo ідеально підходить для бізнесу, орієнтованого на сталий розвиток.

Mercedes Vito: вирізняється розкішним салоном, чудовою якістю оздоблення та високим рівнем безпеки. Цей мікроавтобус пропонує широкий вибір потужних і економічних двигунів.

Maxus eDeliver 7: є електричним мікроавтобусом із великим запасом ходу та швидкою зарядкою. Цей автомобіль ідеально підходить для бізнесу, орієнтованого на зниження викидів вуглекислого газу.

LEVC VN5: гібридний мікроавтобус з електричним приводом і малим рівнем викидів. Він має зручний салон і велику вантажну площу, що робить його відмінним вибором для міської доставки.

Recent Posts

Механік назвав 4 прості перевірки автомобіля, які потрібно регулярно проводити

Відомий американський автомеханік Скотті Кілмер закликав водіїв постійно стежити за технічним станом своїх автомобілів. Серед…

17.05.2024

Які машини пройдуть без поломок 400 000 кілометрів: названо ТОП-10 моделей

Надійність і довговічність завжди є одними з найважливіших якостей при виборі автомобіля. Не секрет, що…

17.05.2024

Навіщо патрульний торкається машини рукою після зупинки: розкрили поліцейський секрет

У США задумалися про дивний жест поліцейських, які зупиняють автомобіль порушника на дорозі. На численних…

17.05.2024

Що буде, якщо ніколи не мити машину: названо небезпечні наслідки

В Україні переважно вважається, що миття машини - справа суто естетична. Мовляв, їздити на брудному…

17.05.2024

Механіки закликали водіїв не кидати машину з повернутими колесами: у чому небезпека

В Україні поширена практика, коли водії автомобілів кидають їх на стоянці з поверненими колесами. Вважається,…

17.05.2024

Чому суди в Україні часто відмовляються штрафувати водіїв за перевищення швидкості

В Україні суди стали частіше відмовляти у штрафах для водіїв за порушення швидкісного режиму. Йдеться…

17.05.2024