Новини

5 найдоступніших кросоверів Chevrolet з найвищим рейтингом безпеки

Кросовери стають дедалі популярнішим вибором серед автолюбителів, і Chevrolet пропонує широкий асортимент надійних, безпечних та доступних моделей для різних потреб. Експерти TopSpeed звернули увагу, що ціла низка SUV американського бренду мають найвищу оцінку безпеки. З модельної лінійки Chevrolet вони виділили 5 таких моделей.

Chevrolet Trax (2015 – теперішній час)
Chevrolet Trax – компактний кросовер, який пропонує відмінну комбінацію економічності, зручності та безпеки. Середня ціна за старий Trax може варіюватися залежно від модельного року, що робить його доступним вибором для багатьох покупців. Trax зазвичай отримує високі оцінки в категорії безпеки від Національної адміністрації з безпеки дорожнього руху (NHTSA) та Інституту страхування безпеки дорожнього руху (IIHS).

Chevrolet Equinox (2018 – теперішній час)
Equinox – ще один популярний кросовер від Chevrolet, який пропонує просторий салон, ефективні двигуни та безліч сучасних функцій безпеки. Старі моделі Equinox доступні за розумною ціною, особливо за межами гарантійного періоду. Equinox зазвичай отримує високі оцінки в категорії безпеки від NHTSA і IIHS.

Chevrolet Trailblazer (2021 – теперішній час)
Trailblazer – нове доповнення до лінійки кросоверів Chevrolet, що пропонує сучасний дизайн, просторий салон і безліч передових технологій безпеки. Як новий випуск, Trailblazer обладнаний сучасними системами безпеки та технологіями допомоги водієві, що робить його привабливим вибором для тих, хто цінує безпеку.

Chevrolet Traverse (2009 – теперішній час)
Traverse – великий сімейний кросовер, який пропонує просторий і комфортабельний салон, потужні двигуни та безліч функцій безпеки. Старі моделі Traverse можуть бути доступні за розумною ціною, особливо за межами гарантійного періоду. Traverse зазвичай отримує високі оцінки в категорії безпеки від NHTSA та IIHS.

Chevrolet Blazer (2019 – теперішній час)
Blazer – стильний і потужний кросовер від Chevrolet, який пропонує сучасний дизайн, чудову продуктивність і безліч передових технологій безпеки. Нові моделі Blazer можуть бути дорожчими, але пропозиція старих моделей може бути більш доступною. Blazer зазвичай має хороші оцінки в категорії безпеки і обладнаний сучасними технологіями безпеки і допомоги водієві.

Recent Posts

Механік назвав 4 прості перевірки автомобіля, які потрібно регулярно проводити

Відомий американський автомеханік Скотті Кілмер закликав водіїв постійно стежити за технічним станом своїх автомобілів. Серед…

17.05.2024

Які машини пройдуть без поломок 400 000 кілометрів: названо ТОП-10 моделей

Надійність і довговічність завжди є одними з найважливіших якостей при виборі автомобіля. Не секрет, що…

17.05.2024

Навіщо патрульний торкається машини рукою після зупинки: розкрили поліцейський секрет

У США задумалися про дивний жест поліцейських, які зупиняють автомобіль порушника на дорозі. На численних…

17.05.2024

Що буде, якщо ніколи не мити машину: названо небезпечні наслідки

В Україні переважно вважається, що миття машини - справа суто естетична. Мовляв, їздити на брудному…

17.05.2024

Механіки закликали водіїв не кидати машину з повернутими колесами: у чому небезпека

В Україні поширена практика, коли водії автомобілів кидають їх на стоянці з поверненими колесами. Вважається,…

17.05.2024

Чому суди в Україні часто відмовляються штрафувати водіїв за перевищення швидкості

В Україні суди стали частіше відмовляти у штрафах для водіїв за порушення швидкісного режиму. Йдеться…

17.05.2024