Новини

Їх краще не купувати новими: 10 машин, які швидко знецінюються у 2024 році

Як правило, ліквідність автомобіля важлива, якщо новий власник має намір у майбутньому перепродати його. Однак має вона також і значення під час ухвалення рішення про купівлю нової або вживаної машини. Деякі моделі швидко втрачають значну частину вартості одразу після виїзду з автосалону, у зв’язку з чим, набагато вигідніше купувати їх у вживаному вигляді. 10 таких авто виділили експерти видання GO.

DS 3 E-Tense: Цей компактний позашляховик страждає від обмеженого внутрішнього простору та застарілої інформаційно-розважальної системи, що призводить до швидкого знецінення.

Maserati Ghibli: Інтер’єр цього автомобіля не такий розкішний, як у інших автомобілів високого класу, а також є дешевші автомобілі класу люкс з кращою продуктивністю.

Opel/Vauxhall Corsa Electric: Висока продуктивність цього електромобіля протистоїть дорогій ціні та швидкому зносу, що призводить до швидкої втрати вартості.

Nissan Leaf: Хоча це місткий і доступний за ціною електромобіль, обмежений запас ходу і повільна зарядка призводять до його швидкого знецінення.

Opel/Vauxhall Mokka Electric: Цей автомобіль вирізняється вишуканим дизайном і легким керуванням, але також зазнає значного зниження вартості під час обміну.

Maserati Quattroporte: Висока ціна і конкуренція в класі люкс призводять до швидкої втрати вартості цього автомобіля.

Renault Zoe: Хоча це проста і весела машина з хорошим внутрішнім простором, вона коштує дорожче, ніж деякі інші невеликі автомобілі, що впливає на її знецінення.

DS 9: Незважаючи на надійне управління і стабільність, відсутність різноманітності моделей і поганий прогноз залишкової вартості роблять його схильним до швидкого знецінення.

Peugeot e-2008: Цей французький електричний позашляховик характеризується безшумною їздою та гарним набором функцій, але страждає від малого розміру та швидкої втрати вартості.

BMW 8-Series: Хоча це потужне купе зі зручним салоном і безліччю технологій, відсутність нових функцій для цього року може призвести до його швидкого знецінення.

Recent Posts

Автомобільна мобілізація: що заборонено робити з машинами з 18 травня

З 18 травня 2024 року набули чинності зміни до Закону України "Про мобілізаційну підготовку та…

20.05.2024

Злодії навчилися викрадати машини без ключа: як захиститися від зловмисників

Сучасні технології значно спростили життя автовласників, але водночас відкрили нові можливості для зловмисників. Викрадення автомобілів…

19.05.2024

Найшвидші та недорогі кросовери: ТОП-9 моделей

Якщо ви шукаєте швидкий і потужний позашляховик, але хочете вкластися в бюджет до 50 000…

19.05.2024

Навіщо водії засовують ключі від авто в пачці з-під чіпсів: дивний, але дієвий лайфхак

Власники автомобілів, прагнучи захистити свої транспортні засоби від викрадень, знаходять все більш винахідливі способи. Один…

19.05.2024

Експерт назвав 3 недорогих економічних і надійних автомобілі

Економічність і надійність старих автомобілів стають важливими факторами під час вибору автомобіля, особливо в умовах…

19.05.2024

Названо одну кнопку в автомобілі, яка робить кондиціонер у 10 разів ефективнішим

Мільйони водіїв втрачають можливість зробити кондиціонер у своєму автомобілі значно ефективнішим і заощадити на паливі,…

19.05.2024