Новини

Названо ТОП-8 найкращих компактних автомобілів для міста

Сьогодні маленькі автомобілі водія вже не здаються неповноцінними і смішними. Виробники зробили їх технологічними, маневреними і цілком собі продуктивними. Це ідеальний транспорт для повсякденних поїздок у великому місті, де компактність і маневреність дуже цінується. Водночас охочі придбати подібне авто стикаються з труднощами вибору, оскільки ринок насичений великою кількістю моделей у цьому сегменті. Експерти видання MMR підготували свій рейтинг ТОП-8 найкращих компакт-карів, які доступні для купівлі в Україні.

8. Kia Picanto
Експерти відзначають високу надійність, доступність, економічність і маневреність Picanto, хоча й нарікають на малу потужність двигуна, відсутність “автомата” та жорсткість підвіски.

7. Hyundai i10
Як і багато корейців, модель дуже сучасна і технологічна, а також дешева в експлуатації. Водночас, як і у випадку з Picanto, автомобілю бракує АКПП, а підвіска все ще занадто жорсткувата.

6. FIAT 500
Дуже стильний і сучасний автомобіль з багатим оснащенням, маневрений і економічний. Водночас серед недоліків виділяється брак практичності та проблеми з АКПП.

5. Opel Corsa
Хетчбек радує експертів наявністю електричної альтернативи ДВЗ і затишним інтер’єром. Недоліками називається надлишок французької техніки, низький дорожній просвіт і тісний задній ряд сидінь.

4. Toyota Yaris
У Yaris непогане оснащення, він економічний і не надто швидко втрачає в ціні. Водночас у нього не дуже хороша місткість ззаду, низький кліренс, а також дороге обслуговування.

3. Skoda Fabia
Дуже практичний, якісний хетчбек, який до того ж вельми місткий і економічний. Трохи розчаровує жорсткість підвіски і відсутність АКПП в українських версіях.

2. Dacia Sandero
Доступний і якісний румунський хетчбек пропонує хороший комфорт від водіння, хоча суворий інтер’єр і слабка динаміка злегка псують враження.

1. Renault Clio
Стильний і сучасний хетчбек Clio десятиліттями тримає марку, завдяки хорошій надійності, економічності та багатому оснащенню. Однак ціни на модель можуть здатися завищеними.

Recent Posts

Як не можна їздити на автомобілі в дощ: п’ять важливих правил

Дощ є однією з найбільш небезпечних погодних умов для водіїв. Водіння під час дощу вимагає…

07.09.2024

Що робити, якщо в дорозі закінчився бензин: поради для водіїв

Навіть найдосвідченіші водії можуть зіткнутися з ситуацією, коли раптово закінчується бензин в автомобілі. Це неприємний,…

07.09.2024

Найпотворніші автомобілі: ТОП-5 машин з найгіршим дизайном

Світ автомобілів сповнений шедеврів дизайну, але не кожна модель стає еталоном стилю. Деякі автомобілі, незважаючи…

07.09.2024

П’ять типових помилок водіїв, які призводять до викрадення автомобіля

Незважаючи на розвиток технологій захисту автомобілів, викрадення залишається одним із найпоширеніших злочинів у багатьох країнах,…

07.09.2024

П’ять найпроблемніших автомобілів з пробігом, яких варто уникати

Ринок вживаних автомобілів продовжує процвітати, особливо в умовах економічної невизначеності. Однак не всі вживані автомобілі…

07.09.2024

П’ять небезпечних помилок, яких припускаються водії з дітьми

Водіння автомобіля майже завжди пов'язане зі стресом, але коли в машині дитина, то ця тривожність…

07.09.2024