Новини

Найкращі преміальні авто: названо ТОП-10 моделей

Існує думка, що автомобілі представницького класу за замовчуванням всі надійні і довговічні. Однак на ділі виходить так, що деякі моделі просто не варті своїх грошей. Разом з тим є й авто, які з високою часткою ймовірності стануть вдалим придбанням. Експерти порталу WhatCar виділили 10 моделей авто в цьому сегменті, які точно не підведуть своїх власників.

10. Audi A3 седан
Audi A3 пропонує чудовий баланс ходу та керованості, потужний бензиновий двигун і широке оснащення. Однак його інформаційно-розважальна система може трохи відволікати, а дорожній шум на швидкості залишає бажати кращого.

9. Hyundai Ioniq 6
Hyundai Ioniq 6 виділяється безшумним рухом і швидкою швидкістю зарядки, але деякі критики відзначають обмежений запас ходу і трохи скромну якість інтер’єру.

8. BMW i5
BMW i5 вражає акуратним керуванням і просторим салоном, але його ціна може бути трохи завищеною, а деякі функції можуть вимагати додаткових опцій.

7. Audi A4
Audi A4 приваблює кращою якістю інтер’єру у своєму класі та плавними двигунами, але початкові двигуни можуть здатися трохи слабенькими, і опції кастомізації обмежені.

6. BMW 3 серії
BMW 3 серії пропонує за кермом неперевершене задоволення і кращу в класі інформаційно-розважальну систему, але деяким може не сподобатися внутрішнє оздоблення і обмежені варіанти управління кліматом.

5. BMW i4
BMW i4 вирізняється блискучими характеристиками і вражаючим асортиментом, але його початкова ціна може бути занадто високою, і деякі конкуренти, як-от Tesla Model 3, можуть запропонувати більш привабливі характеристики.

4. Skoda Superb
Skoda Superb вражає величезним салоном і багажником, але деякі відгуки вказують на недосконалу автоматичну коробку передач і трохи більше шуму на дорозі.

3. Mercedes C-Class
Mercedes C-Class з вигідною ефективністю гібридної моделі та порівняно низькими викидами, проте його якість інтер’єру може не задовольнити тих, хто шукає розкіш.

2. Mercedes E-Class
Mercedes E-Class пропонує розкішний і просторий салон, але його базові моделі можуть здатися не такими потужними, як у конкурентів, а також обмежений обсяг багажника.

1. Tesla Model 3
Tesla Model 3 виділяється швидкою та надійною зарядкою, великим інтервалом між зарядками та практичністю. Однак його управління салоном може бути дещо незручним, і стійки вітрового скла можуть заважати огляду.

Recent Posts

Як не можна їздити на автомобілі в дощ: п’ять важливих правил

Дощ є однією з найбільш небезпечних погодних умов для водіїв. Водіння під час дощу вимагає…

07.09.2024

Що робити, якщо в дорозі закінчився бензин: поради для водіїв

Навіть найдосвідченіші водії можуть зіткнутися з ситуацією, коли раптово закінчується бензин в автомобілі. Це неприємний,…

07.09.2024

Найпотворніші автомобілі: ТОП-5 машин з найгіршим дизайном

Світ автомобілів сповнений шедеврів дизайну, але не кожна модель стає еталоном стилю. Деякі автомобілі, незважаючи…

07.09.2024

П’ять типових помилок водіїв, які призводять до викрадення автомобіля

Незважаючи на розвиток технологій захисту автомобілів, викрадення залишається одним із найпоширеніших злочинів у багатьох країнах,…

07.09.2024

П’ять найпроблемніших автомобілів з пробігом, яких варто уникати

Ринок вживаних автомобілів продовжує процвітати, особливо в умовах економічної невизначеності. Однак не всі вживані автомобілі…

07.09.2024

П’ять небезпечних помилок, яких припускаються водії з дітьми

Водіння автомобіля майже завжди пов'язане зі стресом, але коли в машині дитина, то ця тривожність…

07.09.2024