Categories: Новини

Виробництво автобудинків в Україні

Одного разу кожного з нас відвідує думка кинути все і відправитися в подорож. І краще, щоб не в Єгипет з натовпом туристів, а, припустимо в Європу з власним будинком – трейлером, з сім’єю, в домашніх тапочках, щоб їхати по дорозі повз гори, ліси та озера, і робити зупинки там, де душа забажає , наприклад в центрі Парижа.

Для такої подорожі по європейських країнах ідеально купити кемпер, його ще називають будинок на колесах або кастенваген. Чим гарний автодім?

  • Головна перевага, це, звичайно – відчуття свободи. Ви вільні їхати куди завгодно, зупинятися біля мальовничих річок або на березі океану, заїжджати в ліс або ночувати на лузі серед ароматних лавандових полів.
  • Ваш будинок завжди з вами – комфортний нічліг на зручному ліжку, зі своєю білизною; особисті речі, книги, фільми – все під рукою; кухня, де ви приготуєте улюблену їжу. Ніяких громадських туалетів, душових в мотелях і персоналу які порпаються в вашому багажі.
  • Маючи в родині особистий автодім, можна цілий рік насолоджуватися різноманітністю маршрутів, відчути колорит різних культур і народів від дикої Азії до узбережжя Атлантики, від пляжного середземномор’я до північній мальовничій Норвегії.

Купити автобудинок Українського виробництва

З недавніх пір чимало українців пізнають переваги подорожі в особистому автобудинку. І тут виникає питання: який купити автобудинок і де? Про переваги і недоліки різних відомих виробників говорити можна нескінченно. Але виявляється існує готове українське рішення переобладнати вантажний автомобіль в кемпер відповідно до свого бюджету та побажаннь. При покупці готового автобудинку Ви зіткнетеся з проблемою неповної комплектації, все обладнання стандартне. При чому ціна такої комплектації завжди приємно дивує, але при бажанні встановити відсутнє обладнання для комфортного проживання Ви зіткнетеся з високою вартістю робіт і опцій. Головний плюс покупки готового автобудинку – це час, ви купуєте його тут і зараз.

Другий же варіант містить в собі покупку шасі для переобладнання в кастенваген, що є безперечною перевагою, так як на самому початку робіт ви обираєте автомобіль, який найбільше підходить саме Вам. Переобладнання в кемпер має масу переваг в порівнянні з покупкою готового автобудинку. Ви не переплачуєте за непотрібні опції, які за умовчанням встановлені в заводські будинки на колесах, а монтуються лише ті, які Вам потрібні. Дизайн інтер’єру в такому автобудинку розробляється з нуля враховуючи всі потреби майбутнього володаря. Міцність кузова посилюється за рахунок алюмінієвих каркасів. Так само при будівництві кастенваген враховується мікроклімат житлового простору, монтується тепло-, шумоізоляція, яка буде зберігати тепло або прохолоду при дуже низьких або дуже високих температурах. При цьому всі меблеві системи створюються і збираються вручну, що гарантує безшумність при подорожі і довговічність експлуатації. При переобладнанні багажний відсік може бути доопрацьований відповідно до вимог замовника, наприклад: для транспортування мотоциклів, квадроциклів і різного устаткування. Вартість переобладнання кемпера нижче, ніж ціна заводського.

Компанія Camper Master однією з перших почала будувати автобудинки для жителів України. За плечима компанії багаторічний досвід і понад три десятки побудованих ексклюзивних автобудинків. На сьогоднішній день у Camper Master команда висококваліфікованих співробітників, які постійно вдосконалюють свої знання та навички. Величезна перевага покупки кемпера у Camper Master – це можливість втілити цікаві дизайнерські рішення в інтер’єрі і отримати саме те обладнання, яке вимагає майбутній володар. Важлива особливість реалізації подібних проектів – це адаптація транспортного засобу під кліматичні умови і дороги нашої країни. У кастенвагені, обладнаному майстрами компанії, можна цілком комфортно пересуватись навіть по зимовим  грунтовим дорогах.

В спектр послугу компанії Кемпер Майстер входить також будівництво спец. техніки під різні завдання, наприклад: мобільні лабораторії, автомобілі для рятувальних служб, мобільні бібліотеки і інше.

У підсумку хотілося б відзначити: покупка автобудинку у Кемпер Майстер принесе вам відчуття особистої участі при будівництві кастенваген, це ніби Ви самі будуєте свій автобудинок руками команди Кемпер Майстер.

Recent Posts

Ніколи не купуйте їх: 7 ознак проблемного автомобіля

Під час вибору вживаного авто слід звертати увагу на цілу низку чинників, щоб надалі не…

07.05.2024

Блогер назвав три найкращі машини, які можна купити до 500 000 гривень

Популярний британський автомобільний блогер, ведучий YouTube-каналу Rusty Trusty висловився на тему купівлі старих автомобілів у…

07.05.2024

Як водієві зрозуміти, що зносилися гальмівні колодки автомобіля: 3 типові ознаки

Весна є типовим періодом, коли водії помічають, що гальмівні колодки їхнього автомобіля зносилися. Після зимового…

07.05.2024

Найекономніші компактні автомобілі: ТОП-12 моделей

Компактні автомобілі користуються дедалі більшою популярністю серед українців, особливо у великих містах, де мобільність і…

07.05.2024

Названо найкращі дні для купівлі автомобіля у 2024 році

Купівля нового автомобіля може бути захоплюючою подією, але вибір часу для цієї угоди може істотно…

07.05.2024

Найкращі автомобілі BMW, які є у продажу просто зараз

BMW - це бренд, який не потребує представлення. З їхньою багатою спадщиною та інноваційним підходом…

07.05.2024