Categories: Новини

«Богдан» випустив партію нових тролейбусів

ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс» відвантажило місту Кременчук останні три нові гранатові тролейбуси «Богдан» з замовленої партії 40 одиниць.

«Автоскладальний завод №1» у повному обсязі виконав умови і забезпечив відвантаження тролейбусів у зазначені договорами терміни. Ці тролейбуси стали справжнім подарунком від заводу жителям Кременчука до Нового року та Різдва. Загалом, відповідно до підписаного договору між ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» та КП «Кременчуцьке тролейбусне управління» та тендерної документації, місто Кременчук отримало 35 тролейбусів «Богдан Т70117» та 5 «Богдан Т90117».

Про це інформує офіційний сайт корпорації.

Тролейбуси виробництва компанії «Богдан-моторс» для Кременчука придбані в рамках проекту «Міський громадський транспорт в Україні», що фінансується за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку.

Варто зазначити, що кожен тролейбус, у порівнянні з тими транспортними засобами, що вже працюють на тролейбусних лініях міста Кременчук, є набагато енергоефективнішим, забезпечений сучасними засобами комунікацій – Wi-Fi-зв’язком та GPS-навігаторами, укомплектований зручними відкидними сидіннями, розрахований для перевезення людей із обмеженими фізичними можливостями та з вадами зору, має майданчики для перевезення дитячих візків та облаштований відеокамерами та відеореєстраторами. Згідно умов договору, всі тролейбуси були поставлені «Богдан Моторс» з додатковим устаткуванням та документацією, а для персоналу комунального підприємства було проведено навчання на тему обслуговування та ремонту тролейбусів.

Важливо знати, що нові тролейбуси не лише споживають на 40% менше електроенергії, а й мають до 1 км запасу автономного ходу, що з’єднати ділянки дороги, на яких відсутня контактна мережа.

У наступному році «Кременчуцьке тролейбусне управління» має намір замовити ще 10 нових тролейбусів і сподіваємось, що це теж будуть «Богдани».

Корпорація «Богдан» активно підтримує ініціативу міських рад у їхньому прагненні забезпечити мешканців новими тролейбусами та електробусами, які відповідають європейським стандартам безпеки та екологічності.

Recent Posts

Водіям назвали 6 ефективних способів скоротити витрату палива в автомобілі

Кожен водій прагне скоротити витрати на паливо і зробити свою автомобільну подорож більш ефективною. У…

05.05.2024

Водіям розкрили лайфхак із ключами автомобіля, який рятує від спеки влітку

Багато водіїв навіть не підозрюють, що ключі їхніх автомобілів, крім основних, мають і додаткові функції.…

05.05.2024

Гроші на вітер: на якій швидкості не можна відчиняти вікна в автомобілі, щоб не витрачати даремно паливо

Існує безліч рекомендацій для водіїв щодо економії пального в автомобілі, проте мало хто знає, що…

05.05.2024

Чому під час купівлі вживаного автомобіля потрібно уникати машини на “механіці”

Багато автолюбителів відчувають ностальгію за часами, коли автомобілі з механічною коробкою передач були нормою, але…

05.05.2024

5 автомобільних брендів із найвідданішими шанувальниками

Купівля автомобіля - це не тільки придбання транспортного засобу, а й створення зв'язку з брендом.…

05.05.2024

Недорогі автомобілі для новачків: названо ТОП-5 найкращих моделей

Купівля першого автомобіля - важливий крок у житті будь-якої людини, особливо для водія-початківця. Цей вибір…

05.05.2024