Названі найпопулярніші в Україні кросовери вартістю до 500 тис. грн

На українському авторинку представлений великий перелік моделей недорогих кросоверів, які користувалися протягом року, що минає великою популярністю. Найбільш продаваним автомобілем в категорії SUV вартістю до 500 тис.грн виявився японський Suzuki Vitara.

Як виглядає топ-10 найпопулярніших в Україні кросоверів:

Suzuki Vitara

Незважаючи на те, що модель – передньопривідна і зі скромним літровим мотором, це авто вийшло в лідери з продажу за перші дев’ять місяців 2019 року. Машина доступна від 389 тис. Грн. за спеціальною ціною.

Haval H2

На другому місці по продажах виявився «китаєць» – міський кросовер Haval H2, який всього на 1 тис. грн. дорожчий, але це – теж спецціна.

Chery Tiggo7

Ще буквально на пару тис. грн. дорожчмй – теж китайський Chery Tiggo7. Він уже в базі має досить хороше оснащення. І це – великий кросовер. У своєму класі (C SUV) він посів третє місце в українському рейтингу недорогих кросоверів. Від 402,6 тис. Грн власник отримає авто з 150 к.с.

Chery Tiggo4

З точки зору розумної необхідності в Tiggo 4 все є. Тут китайському виробникові вдалося не просто витримати баланс, але ще і додати кілька бонусів. У поточному році цей бренд стрімко наростив продажі в Україні, вартість авто становить від 421,8 тис. Грн.

Tiggo5

Ще один китайський варіант за доступною ціною в цьому сегменті. Він нагадує VW Tiguan минулого покоління. Цінові пропозиції стартують від 436,2 тис. грн.

KIA Stonic

Серед доступних кросоверів своє місце в десятці посів і корейський автомобіль міського формату. Його на нашому ринку можна придбати від 453 тис. грн.

Hyundai Creta

Корейська родичка KIA не так популярна в Україні. Але теж має доступну ціну і присутній в рейтингу кросоверів до 500 тис. грн.

Chery Tiggo8

Якщо необхідний великий і солідний кросовер, то і такий знайдеться за ці гроші. Chery Tiggo8 поки не займає лідируючих позицій в своєму класі, але він не так давно на нашому ринку, та й конкуренція істотна.

Seat Arona

Ця модель входить в двадцятку найпопулярніших кросоверів в своєму класі і коштує від 462 тис. Грн.

Ford Kuga

Ця європейський SUV С-класу став доступнішим на тлі майбутнього виходу на ринок нового покоління Kuga. В Україні авто можна купити від 495 тис. Грн. та спокійно їхати.

Нагадаємо, в 2019 році в Україні зріс ринок нових автомобілів. З січня зареєстрували 79,3 тис. Авто. А найпопулярнішим став кросовер Renault Duster. Ця машина отримала 688 українських номерів.

Recent Posts

Приховані функції автомобільного ключа, про які ви могли не знати

Сучасні автомобільні ключі зазнали значних змін за останні роки, і тепер вони пропонують безліч прихованих…

24.09.2024

Що таке обкатка двигуна і навіщо вона потрібна?

Коли ви купуєте новий автомобіль, одним із важливих моментів, про який багато хто забуває або…

24.09.2024

Десять доступних автомобілів із чотирициліндровими двигунами прямо зараз

На тлі тенденцій автовиробників, які прагнуть до створення дедалі потужніших моделей із великими двигунами або…

24.09.2024

Як правильно мити двигун: десять головних порад від експертів

Миття двигуна автомобіля - процес, який вимагає уваги, акуратності та дотримання певних правил. Неправильний підхід…

24.09.2024

Кращі бюджетні автомобілі: ТОП-10 недорогих моделей прямо зараз

Ціни на нові автомобілі продовжують зростати, що змушує багатьох автолюбителів звертатися до ринку вживаних автомобілів.…

24.09.2024

Можна потрапити в ДТП: експерт попередив про одну неочевидну загрозу для автомобільних шин

Автомобільні шини відіграють величезну роль у питанні керування транспортним засобом і забезпечення безпеки руху. У…

24.09.2024