Новости

Nissan показав новий автомобіль: фото

Компанія Nissan представила нову модель хетчбека Nissan Note Aura, яка буде готова з’явитися на ринку Японії вже восени нинішнього року.

У хетчбека Nissan Note, який обновився восени 2020 року, вже є преміум-версія. Формально цей варіант називається Nissan Note Aura, але маркетологи не згодні з таким підходом і енергійно відокремлюють його від базового автомобіля. Це можна зрозуміти з того, що виставлений великий шильдик «Aura», а Nissan Note Aura показана на сайті в абсолютно окремому розділі.

В основному зовнішній вигляд її збережений, але деякі зміни все ж є. Нова версія автомобіля придбала оригінальні бампери, фари, ліхтарі. Також змінено вид решітки. Оснащена модель адаптивним головним світлом і 17-дюймовими колісними дисками. У двоколірного кузова авто – також свої, оригінальні поєднання відтінків.

Інтер’єр салону нової Aura прикрашений вставками «під дерево», в декорацію дверей включені елементи тканинних елементів «під твід». Сидіння стандартного виду мають комбіновану оббивку, але за певну доплату можна придбати таку модель і зі шкіряною.
Встановлене обладнання відповідає найкращим варіантам звичайного Note. Удосконалено шумоізоляція даху і дверей. У передніх дверях Nissan встановлені скла збільшеної товщини.

У базовій комплектації цього варіанту встановлена ​​аудіосистема Bose. У список доступного обладнання включена акустика Bose Personal Plus, головною відмінною рисою якої є пара динаміків, встановлена ​​в торцях підголівника переднього пасажира.

У гібридну силову установку e-Power входить бензиновий двигун 1.2 (82 к.с.), який працює виключно в режимі генератора і не має зв’язку з колесами. У рух авто наводиться електротягою; для даного варіанту хетчбека віддача переднього електромотора була збільшена з 116 к.с. і 280 Нм до 136 к.с. і 300 Нм. Задній же електродвигун не зазнав жодних змін. Його характеристики як і раніше становлять 69 к.с. і 100 Нм.

У продажу дану модель Nissan Note Aura можна буде побачити в Японії вже восени цього року.

Recent Posts

Найдешевші швидкі автомобілі у 2024 році: ТОП-10 моделей

Якщо вам важлива швидкість, але бюджет обмежений, не впадайте у відчай. На автомобільному ринку є…

28.04.2024

Влетите у копієчку: механік вказав водіям на маловідому помилку з колесами

Багато водіїв навіть не замислюються про важливість використання в процесі експлуатації автомобіля правильних коліс. Існує…

28.04.2024

В Україні водій 25 років їздив із фальшивими правами: погорів на своїй зухвалості

У Кривому Розі виявили водія, який 25 років їздив із фальшивим посвідченням водія. Виявити підробку…

28.04.2024

Як продовжити життя автомобільним шинами: поради для водіїв

Автомобільні шини – це не тільки основний контакт вашого автомобіля з дорогою, а й один…

28.04.2024

Конфіскація автомобілів: де та за що в українських водіїв можуть відібрати машину

Українські водії звикли до усвідомлення того, що їхні автомобілі – це їхня власність, яка є…

28.04.2024

Поліція почала “полювання” на водіїв без одного важливого атрибута: як не платити штраф

В Україні існує цілий перелік предметів, експлуатувати автомобіль без яких заборонено ПДР. Є навіть думка,…

28.04.2024