Новости

У мережі достроково розсекретили новий кросовер GAC GS8

В інтернеті заздалегідь стало відомо про кросовер GAC GS8 нового покоління.

Не так давно з’явилася в офіційних колах новина про проект створення кросовера GS8 нового покоління стала відома широкому колу користувачів інтернету. Були оприлюднені не тільки знімки майбутнього авто, але і його технічні характеристики.

Напевно, багато хто знає, що на китайському ринку GAC продає свої автомобілі під брендом Trumpchi. Перше покоління автомобілів GS8 знайшов свого покупця ще в 2016 році. Кросовер нової генерації змінив модульну платформу з Fiat на власну GAC – GPMA. Сама назва – Модульна архітектура глобальної платформи – говорить про те, що габарити GS8 другого покоління перевищують розміри його попередника: довжина стала більше на 145 мм і склала 4980 мм, ширина автомобіля підвищилася на 40 мм і досягла 1950 мм, а колісна база також збільшилася на 120 мм, ставши при цьому 2920 мм. Але висота зменшилася на 5 мм і склала 1780 мм.

У дизайні екстер’єру автомобіля збереглися ті ж незграбні риси, вертикальна головна оптика і фари, хоча сам кузов і оптика нові. Вид решітки радіатора значно змінився, надаючи машині разом з бамперами більш агресивний вигляд. Внутрішній вигляд салону поки не був представлений, але, судячи з більш раннім знімкам, всередині, можливо, з’явиться нова передня панель і мультимедійний комплекс з великим сенсорним дисплеєм. Плануються шести- і семимісцеві версії моделі. Колишній же варіант Trumpchi GS8 буває з салонами, розрахованими на 5 або 7 осіб.

GAC раніше офіційно оголосив, що кросовер нового покоління буде запропонований як гібрид, але в документах органу з сертифікації поки вказується тільки версія з традиційним двигуном внутрішнього згоряння його попередника. Йдеться про 2,0-літровий бензиновий турбомотор потужністю 252 к.с., 6-ступінчаста АКПП була замінена на 8-ступінчасту. Що стосується гібридної модифікації, то, імовірно, система для цього варіанту буде взята від Toyota: я маю на увазі THS (Toyota Hybrid System) з електромеханічним варіатором, що поки офіційно не підтверджено.

Офіційна презентація GAC Trumpchi GS8 другого покоління відбудеться в Китаї найближчим часом, а у продажу новинка повинна з’явитися восени.

Recent Posts

Штраф 680 гривень: де не можна залишати машину у дворі житлового будинку

Автовласники, які мешкають у багатоквартирних будинках, особливо у великих містах, регулярно стикаються з проблемою паркування…

28.04.2024

Як не заснути під час їзди: простий спосіб бадьорить за секунду

Багато автомобілістів часто здійснюють тривалі переїзди, які іноді припадають на особливо небезпечний час доби -…

28.04.2024

Найкращі компактні кросовери: названі ТОП-7 моделей для покупки у 2024 році

Сучасний ринок автомобілів пропонує різноманітні компактні кросовери, які поєднують у собі елементи стилю позашляховика та…

27.04.2024

Механік розповів, що категорично не можна мити в автомобілі

Догляд за автомобілем є обов'язковим елементом його експлуатації, якщо ви хочете, щоб транспортний засіб служив…

27.04.2024

Чому машина погано заводиться в дощову погоду: названо причини

Останніми днями в Україні встановилася дощова погода. У цей період автомобілісти можуть зазнавати труднощів із…

27.04.2024

Найкращі автомобілі з повним приводом: ТОП-10 вседорожніх моделей

Вибір правильного автомобіля з повним приводом може бути ключовим рішенням для тих, хто шукає надійний…

27.04.2024