Новости

Jaguar залишить в модельному ряду тільки один кросовер

Виробник вирішив залишити в лінійці своїх моделей єдину модель кросовера. Вона буде оснащена силовою електричною установкою.

У компанії Jaguar було прийнято рішення зупинити випуск позашляховиків. Існуючі моделі будуть оновлюватися до кінця їх експлуатаційного періоду. Але далі в модельному ряду SUV залишиться всього один кросовер. Його планують розробити з нуля, беручи за основу начинку I-Pace.

Британський автовиробник рішуче заявив про плани компанії електрифікувати весь модельний ряд Jaguar до 2025 року. У 2030 році готуються випускати виключно електрокари.

Сьогодні Jaguar може похвалитися трьома моделями кросоверів: класична E-Pace, більш об’ємна F-Pace і електромобіль I-Pace. Саме остання модель стане прототипом єдиного кросовера від Jaguar. Решта моделі не будуть перероблятися під електромобілі.

Як зазначив Тьєррі Боллоре, глава компанії Jaguar, вони мають намір вийти в найближчі роки з сегмента масового виробництва. Торгова марка збирається переглянути свої позиції на ринку, зайнявши сегмент автомобілів люкс класу.

За його словами на сьогодні люди віддають перевагу у виборі автомобілів більш оригінальним маркам, як Audi або BMW. Глава компанії вважає, що його фірмі необхідно переглянути стратегію оригінальності і спрямованості на більш вузький клас споживача. Тобто, в найближчі роки Jaguar, має намір раціоналізувати свої практичні та дизайнерські рішення, задовольняючи всі потреби моделей люкс-класу. Вже незабаром компанія зможе конкурувати з такими китами на авторинку, як Bentley і Aston Martin. Пріоритетним завданням для розвитку компанії на найближчі роки є кардинально нова платформа функціонування автомобілів на електричній тязі.

Recent Posts

40 тисяч штрафу навіть тверезому: кому з водіїв заборонено сідати за кермо

В Україні зростає кількість порушень ПДР з кожним роком, викликаючи тривогу у правоохоронців. При цьому…

20.05.2024

Як відключити сигналізацію автомобіля без брелока: розкрили секретну кнопку

Ситуація, коли у власному автомобілі раптово спрацьовує сигналізація, а відключити її не вдається через несправність…

20.05.2024

Автомобільна мобілізація: що заборонено робити з машинами з 18 травня

З 18 травня 2024 року набули чинності зміни до Закону України "Про мобілізаційну підготовку та…

20.05.2024

Злодії навчилися викрадати машини без ключа: як захиститися від зловмисників

Сучасні технології значно спростили життя автовласників, але водночас відкрили нові можливості для зловмисників. Викрадення автомобілів…

19.05.2024

Найшвидші та недорогі кросовери: ТОП-9 моделей

Якщо ви шукаєте швидкий і потужний позашляховик, але хочете вкластися в бюджет до 50 000…

19.05.2024

Навіщо водії засовують ключі від авто в пачці з-під чіпсів: дивний, але дієвий лайфхак

Власники автомобілів, прагнучи захистити свої транспортні засоби від викрадень, знаходять все більш винахідливі способи. Один…

19.05.2024