Статті

Десять кращих кросоверів та позашляховиків із третім рядом сидінь прямо зараз

У сучасних умовах сім’ї з великою кількістю пасажирів нерідко обирають позашляховики з третім рядом сидінь. Однак, навіть серед трирядних моделей далеко не всі забезпечують достатній простір для дорослих на останніх місцях. Багато автомобілів пропонують лише символічний простір, придатний хіба що для дітей, що робить їх не найзручнішими для тривалих поїздок.

Читайте також:

Шість фраз, які видають перекупа під час продажу автомобіля

Обов’язковий техогляд автомобілів в Україні: кому необхідно пройти до кінця року

Штраф – 510 гривень: якої осінньої помилки припускаються українські водії

Проте існують позашляховики, які здатні забезпечити достатньо місця для пасажирів будь-якого віку, пропонуючи просторі сидіння на всіх трьох рядах. Видання CarBuzz склало рейтинг з 10 найкращих таких моделей, які дозволяють комфортно розміститися на третьому ряду навіть дорослим пасажирам.

10. Toyota Grand Highlander 2024
Третій ряд: 850 мм

Toyota Grand Highlander відрізняється від звичайного Highlander збільшеною довжиною, що позитивно позначилося на просторі для пасажирів. На третьому ряду тут 850 мм для ніг, що дає змогу розмістити дорослих, хоча високим пасажирам може бути некомфортно через обмежену висоту стелі (945 мм). Салон продуманий для зручності, включно з різними відділеннями для зберігання дрібниць, а об’єм багажного відділення становить 583 літри.

9. Volkswagen Atlas 2024
Третій ряд: 857 мм

Volkswagen Atlas є гідним конкурентом серед середньорозмірних позашляховиків завдяки просторому третьому ряду і загальному комфорту. У розпорядженні пасажирів на третьому ряду – 857 мм для ніг і 973 мм за висотою. Недоліком можна назвати відсутність підстаканників для задніх пасажирів, але місткий багажник об’ємом 583 літри компенсує цей недолік.

8. Mercedes-Benz GLS-Class 2024
Третій ряд: 879 мм

Mercedes-Benz GLS – це симбіоз розкоші та простору. Незважаючи на високу ціну, автомобіль пропонує 879 мм простору для ніг на третьому ряду, що робить його ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт. GLS також тішить тих, хто полюбляє мультимедіа: у списку опцій – система з 26 динаміками та Wi-Fi. Однак обсяг багажника (493 літри) поступається конкурентам.

7. Land Rover Range Rover 2024
Третій ряд: 910 мм

Range Rover – символ статусу і позашляхових можливостей. У трирядній версії пасажири можуть насолоджуватися 910 мм для ніг, що трохи менше порівняно з його конкурентами, але для більшості пасажирів буде цілком достатньо. Важливо відзначити, що третій ряд може виявитися тісним для високих пасажирів через обмежену висоту стелі (910 мм). Обсяг багажника у цього преміального позашляховика всього 247 літрів, але в цьому сегменті акцент на розкоші, а не на вантажних можливостях.

6. Ford Expedition 2024
Третій ряд: 917 мм

Ford Expedition і його подовжена версія Expedition Max пропонують 917 мм простору на третьому ряду, що дає змогу розміститися навіть високим пасажирам. Expedition Max також пропонує значний об’єм багажника – 971 літр, що робить його ідеальним для далеких поїздок із великою кількістю багажу.

5. Cadillac Escalade ESV 2025
Третій ряд: 930 мм

Cadillac Escalade ESV, подовжена версія легендарного Escalade, пропонує 930 мм на третьому ряді, що робить його одним із найпросторіших у сегменті. Усі три ряди обладнані підстаканниками, а також іншими корисними елементами, такими як кнопки для зручного доступу на третій ряд. Значний обсяг багажника – 1175 літрів – дає змогу легко перевозити великі вантажі, що робить Escalade чудовим вибором для великих сімей.

4. Jeep Wagoneer 2024
Третій ряд: 930 мм

Jeep Wagoneer – ще один повнорозмірний позашляховик зі значним простором для пасажирів. Сидіння третього ряду надають 930 мм для ніг і 990 мм для голови, що робить його більш просторим за висотою, ніж Cadillac Escalade. Подовжена версія Wagoneer L пропонує 1192 літри багажного простору, що робить його одним із лідерів за місткістю у своєму класі.

3. GMC Yukon XL і Chevrolet Suburban 2024-2025
Третій ряд: 933 мм

GMC Yukon XL і його практично ідентичний брат-близнюк Chevrolet Suburban пропонують по 933 мм простору для ніг на третьому ряду, що робить їх одними з найкращих у своєму класі. Також ці моделі відрізняються великим багажником – 1175 літрів. Yukon XL пропонує трохи більш розкішний інтер’єр, а Suburban залишається чудовим вибором для тих, хто цінує практичність.

2. Lexus GX 2024
Третій ряд: 962 мм

Оновлений Lexus GX 2024 пропонує пасажирам третього ряду 962 мм для ніг. Однак варто зазначити, що цей простір дається ціною невеликого обсягу багажника (291 літр). Проте, GX компенсує цей недолік продуманим салоном і великою кількістю зручних функцій, включно з 12 підстаканниками і різними відділеннями для зберігання дрібниць.

1. Lincoln Navigator і Navigator L 2025
Третій ряд: 1105 мм

На першому місці за комфортом третього ряду знаходиться Lincoln Navigator. Цей позашляховик пропонує неймовірні 1105 мм простору для ніг на третьому ряду, що не зустрічається в жодній іншій моделі в сегменті. Додаткова версія Navigator L також пропонує більш місткий багажник – 1022 літри. Салон Navigator багатий на деталі, включно з множинними відділеннями для зберігання і зручними елементами управління.

Recent Posts

Десять доступних автомобілів, для яких надійність і безпека на першому місці

При виборі автомобіля для себе і сім'ї найважливішим фактором часто стає безпека. У 2024 році…

08.10.2024

Найдешевший седан на “механіці” прямо зараз: що варто знати про Citroën C-Elysée

Сегмент бюджетних седанів в останні роки зазнає значних змін, і на тлі цього Citroën C-Elysée…

08.10.2024

В Україні фіксують масову торгівлю фальсифікованим пальним на АЗС: як захистити себе від нової загрози

На Львівщині виявили мережу нелегальних АЗС, які продавали фальсифіковане пальне, що стало черговим тривожним сигналом…

08.10.2024

Механік розкрив водіям секрет, як продовжити термін служби «ручника» в автомобілі

Гальмівна система є ключовим елементом управління в автомобілі і стоянкове гальмо в ній відіграє не…

08.10.2024

«Вічні» автомобілі Volkswagen: у яких моделей більше шансів проїхати мільйон кілометрів

Українці дуже високо цінують автомобілі Volkswagen за німецьку якість і демократичні ціни. Водночас у лінійці…

08.10.2024

Як правильно зберігати шини: ключові правила, які мають знати всі автомобілісти

Наближається момент, коли автомобілістам доведеться масово міняти літні шини на зимові. Слідом за цим актуалізується…

08.10.2024