Hyundai показала абсолютно новий Tucson (фото)

Сьогодні компанія Hyundai Motor оприлюднила перші зображення абсолютно нового Tucson. Серед основних особливостей дизайну – революційна архітектура фар, що отримала назву «Параметричні приховані вогні», а також принципово новий дизайн кабіни.

Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на компанію ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційного дистриб’ютора автомобілів бренду Hyundai в Україні.

Зазначається, що прес-конференція, присвячена світовій прем’єрі абсолютно нового Tucson, відбудеться 15-го вересня о 9:30 за корейським часом і транслюватиметься по всьому світу.

Hyundai вивів Tucson четвертого покоління на наступний рівень автомобільного дизайну. Абсолютно новий Tucson стане першим позашляховиком сегменту C-SUV, який буде доступний із двома версіями колісної бази.

Оновлений вигляд абсолютно нового Tucson є втіленням дизайнерської концепції  «Параметрична динаміка» від Hyundai. Екстер’єрне оздоблення вражає вишуканими деталями, котрі неминуче притягують на себе увагу. Параметричні приховані вогні справляють сильне перше враження: фірмові денні ходові вогні гармонійно інтегровані в решітку радіатора та стають помітними лише після ввімкнення.

Кузов абсолютно нового Tucson довший та ширший, ніж у моделі попереднього покоління. Автомобіль також має видовжений капот, низькі обвіси, а також подовжену колісну базу, що надає йому обтічного купе-подібного вигляду.

Коли новинка з’явиться на українському ринку поки невідомо.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти