Новинка від Kia: з’явилися нові подробиці та фото

Південнокорейська компанія Kia підтвердила європейські специфікації свого оновленого спортивного седана Stinger.

Як і на світових ринках, європейський Stinger буде пропонуватися лише з 3,3-літровим бензиновим двигуном V6 з подвійним турбонаддувом, що використовується в нинішньому Stinger GT S, в парі виключно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Від існуючих 2,0-літрових бензинових двигунів з турбонаддувом і 2,2-літрових дизельних двигунів відмовилися, оскільки Kia стверджує, що більшість клієнтів Stinger обрало потужніший варіант.

V6 виграє від нової регульованої вихлопної системи, в якій використовується дросельна заслінка щоб збільшити або зменшити частоту в залежності від режиму водіння. Його потужність трохи збільшена до 368 к.с., а розгін до 100 км/год обіцяно за 4,9 секунди, що робить його самим швидким Kia, будь-коли проданим в Європі.

Stinger залишиться задньопривідним в стандартній комплектації на європейських ринках.

Дизайн Stinger був перероблений, щоб підкреслити його «характер gran turismo», з невеликими змінами екстер’єру, включаючи світлодіодні фари, які тепер виглядають «темніше і витонченіше» вночі. Задні ліхтарі розтягнуті на всю ширину автомобіля, а задні покажчики повороту були перероблені, щоб імітувати клітчатий прапор.

Оновлення салону зосереджені на відновленні інформаційно-розважальної системи і технологій автомобіля з новою 10,25-дюймової інформаційно-розважальною системою з сенсорним екраном, яка пропонує функції поділу екрану, голосове керування і Bluetooth з кількома підключеннями. Android Auto і Apple CarPlay входять в стандартну комплектацію, в той час як накладка приладової панелі може бути оновлена ​​до 7,0-дюймового цифрового дисплея.

Додаткові функції, які можна додати до автомобіля включають функцію віддаленого запуску двигуна, а набір функцій допомоги водієві Stinger отримав нові функції, включаючи попередження про безпечний вихід, адаптивний круїз-контроль і монітор сліпих зон, який відображає ліву і праву сліпі зони на приладі, кластер при зміні смуги руху.

У той час як інша частина інтер’єру Stinger в значній мірі не змінилася, стверджується, що нові матеріали зроблять салон більш розкішним. Хромована обробка була додана до керма і дисплею цифрових приладів, а контрастна стрічка тепер доступна на приладовій панелі і дверях, в залежності від специфікації моделі. Покупці можуть вибрати оббивку з замші на додаток до чорної або червоної шкірі Nappa.

Глава відділу продукції Hyundai Motor Group Томас Шемерові сказав, що Stinger «залишається нашим автомобілем, найбільш орієнтованим на водія, і здатний долати великі відстані з комфортом і стилем».

Ціни і точні специфікації ще не оголошені, але очікується, що новий Stinger коштуватиме дорожче в порівнянні з існуючим GT S.

Це цікаво: Що думають власники KIA про свої автомобілі

Джерело autocar.co.uk
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти