Нове авто від Hyundai: характеристики та фото

Оновлений Hyundai i30 N з’явиться у Європі на початку 2021 року. Удосконалена модель стала більш агресивною та отримала деякі технічні оновлення, повідомляє Твоя МАШИНА посилаючись на Motor1.

Потужність 2,0-літрового двигуна з турбонаддувом залишається на рівні 250 к.с. і 353 Нм крутного моменту для стандартної моделі. Пакет Performance збільшує потужність до 280 к.с. і 392 Нм, що на 5 к.с. і 39 Нм більше, ніж раніше. Це прискорення дозволяє оновленому авто з пакетом продуктивності розганятися до 100 кілометрів на годину за 5,9 секунди, що на 0,2 секунди швидше, ніж у оригіналу.

I30 N отримає восьмиступінчасту коробку передач з подвійним зчепленням мокрого типу Hyundai, а також шестиступінчасту механічну коробку передач.

Що стосується доробок дизайну, то оновлений i30 N має трапецієподібну радіаторну решітку, що нагадує решітку останньої моделі Sonata. Також є більш кутоподібний дизайн повітрязабірників в нижній панелі і бічних плавників з повітряними завісами, які зменшують турбулентність в колісних арках. Світлодіодні ходові вогні V-подібної форми входять до складу фар.

З іншого боку, хетчбек i30 N (але не кузов в стилі фастбек) отримав більший спойлер на даху і змінені задні ліхтарі з більш кутовою формою. Круглі вихлопні труби теж мають більший діаметр.

Усередині оновлений i30 N доступний з легкими сидіннями, які економлять 2,2 кг в порівнянні зі стандартними кріслами. У них також є великі валики. Інша частина салону отримала металеві педалі і прострочку Performance Blue, яка з’являється навіть на ременях безпеки. Внутрішня оббивка виконана з тканини або зі штучної замші і шкіри, чорного кольору.

Hyundai також покращує набір технологій безпеки i30 N. Система запобігання лобового зіткнення тепер включає виявлення пішоходів і допомогу при проходженні за смугою руху. З коробкою передач з подвійним зчепленням у хетчбека є опція системи запобігання зіткнень в сліпих зонах, яка включає гальма для запобігання зіткнення при зміні смуги руху або при паралельній парковці. Є також система запобігання зіткнень ззаду, яка виконує аналогічну функцію, але коли автомобіль рухається заднім ходом.

Читайте також: Hyundai Sonata отримала спортивну версію: з’явилися нові фото

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти