Авто

Як вибрати машину для оренди

Сьогодні оренда автомобіля стала достатньо популярною послугою, з максимальною оперативністю та високим рівнем сервісу. Складність цього процесу можна порівняти із замовленням товару в інтернет-магазині, проте є нюанси, які потребують уважного розгляду.

Які переваги оренди автомобіля?

На прикладі компанії прокату Luxservis, яка має великий досвід роботи та пропонує послуги, що задовольняють потреби різних категорій клієнтів, оренда машини Київ стає доступною та зручною. Доречне авто підберуть для бюджетних туристів чи ділових людей, для сімей з дітьми, студентів чи компаній або груп тощо.

Клієнти можуть розраховувати на такі переваги:

  • усі автомобілі компанії знаходяться у відмінному технічному стані, мають чистий салон та блискучий бампер;
  • можливість забронювати автомобіль заздалегідь або замовити його доставлення за вказаною адресою;
  • при оренді машини клієнти мають можливість повернути автомобіль у будь-якому пункті прокату, при цьому при достроковому поверненні їм віддають різницю між сплаченою сумою та вартістю фактичного терміну користування;
  • водії можуть звертатися до співробітників компанії телефоном цілодобово;
  • у разі поламання на місце виїжджає майстер, який усуне всі проблеми, а за потреби автомобіль замінюється на аналогічний;
  • можливість оплати послуг як банківською карткою, так і готівкою.

Орендоване авто може стати в пригоді в різних ситуаціях, вибір транспортного засобу залежить від потреб або кількості пасажирів.

Як вибрати машину для оренди

Як клієнт, ви маєте право пред’являти власні вимоги при виборі автомобіля для оренди. Тому, перш ніж звернутися до прокатної компанії, такої надійної як Luxservis, слід точно знати, яку саме машину ви шукаєте.

Якщо ви збираєтеся орендувати транспортний засіб у зв’язку з тим, що потрапили в аварію і на час ремонту власного авто хочете користуватися заміною від компанії, слід орієнтуватися на моделі того ж класу і марки. Так простіше буде звикнути до їзди і потім перейти на власну відремонтовану машину.

Однак, якщо оренда — це рішення на короткий час, то вибір практично не обмежений. Головне, щоб машина підходила під вашу категорію прав, дороги в місті та місця для паркування, якими ви плануєте користуватися. 

Визначившись з автомобілем на оренду, наприклад, переглянувши доступні варіанти через онлайн каталог або поспілкувавшись з менеджером, можна приступати до процедури оформлення цієї послуги. Тут важливо знати певні правові моменти та чинні закони, за якими проходить оренда автомобілів від приватних компаній.

Хто та як може орендувати машину?

Дозвіл може отримати будь-який громадянин України або іншої країни, який досяг 21-річного віку та має стаж водіння від двох років. Процедура оформлення оренди достатньо проста. Можна зв’язатися з компанією телефоном або надіслати заявку електронною поштою, вказавши термін прокату, місце доставлення та контактну інформацію. Потім необхідно підтвердити броню, відправивши фотографії документів: паспорта, ідентифікаційного коду та посвідчення водія.

Оренда автомобіля може додати витрат додатково, мати обмеження пробігу та ризики при пошкодженнях. Тому потрібно ретельно ознайомитися з умовами та розрахувати власні можливості перед орендою автомобіля. Або отримати консультацію у салоні.

Спеціалісти компанії Luxservis надають клієнтам зручність, гнучкість та надійність послуг. Незалежно від цілей поїздки, послуги допоможуть впоратися з будь-якими транспортними завданнями та зроблять подорож комфортною та безтурботною.

Recent Posts

В Україну їде новий 300-сильний Renault із витратою 0,7 л на 100 км: відео

Топове спортивне купе E-Tech 4×4 300 HP поповнило лінійку флагманського Renault Rafale 2024 модельного року.…

18.05.2024

Коли штраф за перевищення швидкості можна не платити: названо важливий нюанс

Автоматичні системи фіксації дорожнього руху вже стали звичними в низці регіонів України. У зв'язку з…

18.05.2024

17 тисяч штрафу на рівному місці: про махінації поліції з алкотестером попередили водіїв

Покарання за нетверезе водіння в Україні вкрай суворе. Уже вперше водія, якого викриють на керуванні…

18.05.2024

Механік назвав один вид автомобілів, від яких варто триматися подалі

Відомий британський автомеханік Шервуд Кук-молодший поділився з водіями думкою з приводу купівлі старих машин. Експерт…

18.05.2024

Прав, страховки і техпаспорта недостатньо: з 18 травня більшість водіїв можуть оштрафувати за відсутність ще одного документа

18 травня в Україні набув чинності закон про посилення мобілізації, який зобов'язує військовозобов'язаних громадян призовного…

18.05.2024

Як не купити розвалюху: 4 ознаки поганої машини з пробігом розкрив автомеханік

Купівля вживаного автомобіля може бути вкрай вигідною угодою, але водночас вона таїть у собі низку…

18.05.2024