Categories: Статті

Названо топ-3 недорогих, але надійних іномарки на вторинному ринку

Якщо автомобіль виявився вдалим і надійним, його вік не має критичного значення. Так, ті моделі, яким 10 і більше років «від народження», при їх пристойному стані в цілому, спокійно можна брати, особливо в якості першого авто.

«Автоновини дня» склали ТОП-3 старих моделей за розумні гроші, які ще без проблем «походять» не один рік, інформує Твоя МАШИНА.

Mitsubishi Lancer

Дев’яте покоління японської моделі дуже добре зарекомендувало себе на дорогах. Авто з самого початку пропонувалося за демократичними цінами, але при цьому відрізнялося пристойною якістю, досить простою конструкцією і недорогим обслуговуванням.

Під капотом «японця» можна зустріти бензинові мотори об’ємом в 1.3, 1.6 і 2.0 літра. Перший явно слабенький і видає 82 к.с. А ось інші два мають потужність в 98 і 135 к.с., чого достатньо для такої машини, а відповідно вони менш зношуються. Є МКПП і «автомат».

Skoda Octavia

Друге покоління чеської моделі стало продовжувачем славних традицій «Октавії» першої генерації. При аналогічній надійності, версія А5 стала більш сучасною, комфортною і безпечною. По суті своїй ця модель – це німецькі технології з чеським цінником.

Знову ж таки, як і у випадку з «Лансер», краще не брати найслабший 80-сильний мотор на 1.4 літра. Краще вже зупинити вибір на набагато більш надійному, але все так само не особливо потужному 100-сильному агрегаті на 1.6 літра. Непоганий також 2.0-літровий 150-сильний агрегат. З дизелів можна вибирати між 1.9 і 2.0-літровими варіантами. Перший надійніше, другий могутніше. Знову ж доступні як АКПП, так і «механіка».

Peugeot 307

Ця модель вважається однією з найнадійніших в продуктовій лінійці французької марки тих років. Автомобіль відрізняється простим, але зручним і функціональним салоном, а також досить надійними основними вузлами і агрегатами. Так, наприклад, в задній підвісці встановлена класична балка, яка без проблем «живе» на наших нерівних дорогах.

Найкращий варіант для 307-го – це один з трьох дизелів об’ємом від 1.6 до 2.0 літра, спарений з механічною КПП. Є також цілком непогані бензинові мотори на 1.6 і 2.0 літра потужністю від 110 до 180 кінських сил. Присутні версії на “механіці” і АКПП.

Слід сказати, що хоч перераховані вище автомобілі і відрізняються надійністю і довговічністю, все ж при обліку віку в 10 і більше років, слід віддати перевагу тим екземплярам, ​​які краще обслуговувалися і не використовували на “ізнос”.

Читайте також: Названо 8 надійних автомобілів, які вже проїхали 2 млн км

Recent Posts

Водіння в дощ: водіям розкрили секрети безпечної їзди

Водіння в дощову погоду несе з собою низку ризиків і загроз для водія. Щоб не…

05.05.2024

Водіям назвали 6 ефективних способів скоротити витрату палива в автомобілі

Кожен водій прагне скоротити витрати на паливо і зробити свою автомобільну подорож більш ефективною. У…

05.05.2024

Водіям розкрили лайфхак із ключами автомобіля, який рятує від спеки влітку

Багато водіїв навіть не підозрюють, що ключі їхніх автомобілів, крім основних, мають і додаткові функції.…

05.05.2024

Гроші на вітер: на якій швидкості не можна відчиняти вікна в автомобілі, щоб не витрачати даремно паливо

Існує безліч рекомендацій для водіїв щодо економії пального в автомобілі, проте мало хто знає, що…

05.05.2024

Чому під час купівлі вживаного автомобіля потрібно уникати машини на “механіці”

Багато автолюбителів відчувають ностальгію за часами, коли автомобілі з механічною коробкою передач були нормою, але…

05.05.2024

5 автомобільних брендів із найвідданішими шанувальниками

Купівля автомобіля - це не тільки придбання транспортного засобу, а й створення зв'язку з брендом.…

05.05.2024