Новини

Tesla Model S Plaid розігнали до максимальних 350 км/год: новий рекорд

У Tesla Model S Plaid може бути знятий обмежувач швидкості для власників, які придбали модернізований вуглецево-керамічний гальмівний комплект CCBK, що дозволить розвинути потенційну максимальну швидкість.

Напередодні гонщик-аматор із Європи Себастьян Віттель опублікував на своєму youtube-каналі відеоролик, у якому він показав розгін Tesla Model S Plaid 2023 випуску до максимальної швидкості.

Нагадаємо, коли потужна версія Model S Plaid була вперше анонсована, Tesla заявляла, що її суперседан зможе розвивати максимальну швидкість 320 км/год. Між цим оголошенням та моментом надходження електрокара у продаж в автомобілі було змінено кілька речей, однією з яких була нижча максимальна швидкість – всього 163 миль на годину (262 км/год).

З того часу Tesla випустила бездротове оновлення, що включає Режим треку для Model S Plaid, який збільшив максимальну швидкість електрокара до 175 миль на годину (282 км/год). Справа в тому, що гальма Model S Plaid це те, що завжди стримувало автомобіль. Tesla не хотіла розкривати весь потенціал седана без гальмівної системи, яка б могла впоратися з такою важкою машиною. Тепер це стало можливим.

При покупці комплекту вуглецево-керамічних гальм CCBK, який коштує 20 тис. доларів, обмеження швидкості може бути зняте. Віттель протестував автомобіль на трасі Circuit de Bresse у Бельгії. Він стверджує, що встановив новий рекорд для серійного електрокара на заводських шинах. Гонщик також стверджує, що машина розвинула на трасі неймовірну швидкість 217 миль на годину (350 км/год).

Recent Posts

Дешеві, але потужні: названо ТОП-10 найкращих моделей із наддувом до 400 000 гривень

Жага потужності та стилю не завжди вимагає величезних витрат. Добірка експертів видання HotCars представляє 10…

12.05.2024

5 фатальних помилок водіїв, які вбивають коробку “автомат” в автомобілі

Для переважної більшості автомобілістів поява автоматичної трансмісії принесла зручність і комфорт водіння. Водночас багато хто,…

12.05.2024

Які гібридні автомобілі є найнадійнішими: ТОП-3 “невбивані” моделі

Гібридні автомобілі стають дедалі популярнішими в Україні завдяки їхній потенційній економії пального при збереженні відмінної…

12.05.2024

Інакше угробите машину: як правильно прогрівати автоматичну КПП

Деякі водії не знають, що прогрівати в автомобілі потрібно не тільки двигун, а й трансмісію.…

12.05.2024

5 невдалих моделей кросоверів, які краще обходити стороною у 2024 році

Кросовери стали одним із найпопулярніших видів автомобілів завдяки своєму комфорту та вседорожності. На ринку зі…

12.05.2024

10 помилок під час купівлі автомобіля, які призводять до зайвих витрат

Володіння автомобілем - це значна фінансова відповідальність, але багато водіїв можуть ненавмисно витрачати більше, ніж…

12.05.2024