Новини

В Україні запроваджено особливий режим в’їзду та виїзду на блокпостах

Протягом минулого тижня для впровадження комендантської години та забезпечення громадської безпеки в 34 населених пунктах держави було щодобово залучено приблизно 1200 військовослужбовців Національної гвардії, 75 патрульних автомобілів та 45 кінологів із службовими собаками.

Про ці та інші заходи, що забезпечуються Національною гвардією України, коментував заступник директора Департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України, полковник Микола Уршалович, у своєму інтерв’ю для АрміяInform.

“Приблизно шість тисяч військовослужбовців, розташованих на 126 блокпостах, забезпечують особливий режим в’їзду та виїзду до населених пунктів, здійснюють перевірку документів, огляд речей та транспортних засобів, а також охороняють 107 об’єктів регіонального та місцевого значення”, – розповів представник Головного управління Національної гвардії України.

Він також повідомив, що 1200 гвардійців брали участь у 28 контрдиверсійних заходах, які проводилися у 35 населених пунктах, і затримали 31 особу за адміністративні правопорушення та одну особу підозрювану у скоєнні злочину проти основ національної безпеки.

“Загалом, протягом тижня, під час виконання завдань забезпечення правового режиму воєнного стану, було затримано 2104 особи за скоєння правопорушень, з яких 93 особи були затримані за кримінальні діяння. Крім того, було вилучено п’ять одиниць холодної зброї, три гранати та 0,4 кг наркотичних речовин”, – додав полковник Микола Уршалович.

Recent Posts

Експерт назвав 3 недорогих економічних і надійних автомобілі

Економічність і надійність старих автомобілів стають важливими факторами під час вибору автомобіля, особливо в умовах…

19.05.2024

Названо одну кнопку в автомобілі, яка робить кондиціонер у 10 разів ефективнішим

Мільйони водіїв втрачають можливість зробити кондиціонер у своєму автомобілі значно ефективнішим і заощадити на паливі,…

19.05.2024

Найкращі нові автомобілі 2024 року: ТОП найбільш довгоочікуваних моделей

2024 рік обіцяє бути насиченим для автомобільної промисловості з безліччю новинок, які з'являться на ринку.…

19.05.2024

Чи витрачає автомобіль більше бензину влітку: міфи і реальність

З настанням літнього сезону багато водіїв задаються питанням: чи витрачають автомобілі більше бензину влітку? Відповідь…

19.05.2024

Які дизельні автомобілі найбільш ненадійні: назвали ТОП-3 найгірших моделі

Ринок дизельних автомобілів славиться своєю економічністю та довговічністю, проте не всі моделі можуть похвалитися надійністю.…

19.05.2024

Найкращі спортивні автомобілі з пробігом: ТОП-10 моделей

Спортивний автомобіль - це покупка, заснована на чистих емоціях. Від розгону до керованості, такі автомобілі…

19.05.2024