Новости

Лінійку Jeep поповнили відразу два конкурента Range Rover – позашляховики Wagoneer і Grand Wagonеer

Компанія Jeep показала два позашляховика класу люкс – Wagoneer і Grand Wagoneer. Це найбільші моделі виробника. Вони складуть конкуренцію Cadillac Escalade і Range Rover, передає «Твоя МАШИНА».

Дизайн новинок схожий на Grand Cherokee, хоча з технічної точки зору, вони уніфіковані з пікапом RAM. Від нього позашляховики отримали підвіску, яка несе раму і деякі кузовні деталі. В іншому – це повністю оригінальні моделі.

Wagoneer і Grand Wagoneer однакові за розмірами. Довжина становить 5435 мм, колісна база – 3124 мм. Тобто, позашляховики крупніше Cadillac Escalade. Розрізняються моделі рівнем оснащення – Grand розкішніше стандартної версії.

Jeep Wagoneer обладнаний активною пневматичною підвіскою, яка забезпечує стійкість на великих швидкостях і полегшує доступ в салон. Підвіска робить їзду комфортніше, завдяки зміні розмірів кліренсу. У режимі бездоріжжя, дорожній просвіт може збільшитися до 256 мм, а для пересування по місту, оптимальним варіантом буде 210 мм.

Під капотом Wagoneer знаходиться V8 Hemi на 5,8 літра, потужністю 397 к.с. з 548 Нм. Grand Wagoner вже могутніше – 6,4-літровий V8 Hemi, на 477 к.с. з 617 Нм. Обидві моделі обладнані 8-ступінчастою АКПП і заднім або повним приводом. Позашляховики здатні буксирувати до 4,5 тонн вантажу.

Стандартна комплектація обох моделей, представить водієві шкіряний салон. У Wagoneer цифрова приборка має діагональ 10,3 дюйма, в Grand Wagoneer вона досягає 12,3 дюйма. Мультимедійна система UConnect 5 інтегрована в 10,1-дюймовий екран Wagoneer і 12-дюймовий – Grand Wagoneer. У більш дорогих версіях, для переднього пасажира є додатковий екран. Максимально Grand Wagoneer може мати 4 екрана в панелі приладів, без урахування планшетів для задніх пасажирів.

У обох моделей присутні новітні системи безпеки і частковий автопілот Active Driving Assist.

Поставки новинок в Америку почнуться влітку. Ціна Jeep Wagoneer складе від 59 995 доларів, за Grand Wagoneer доведеться віддати не менше 88 995 доларів. Однак в першу чергу, дилери отримають топові варіанти за 100 995 доларів.

Recent Posts

Водіям розповіли, як значно заощадити на паливі, використовуючи “правильні” шини

Зі зростанням температури літо приносить не тільки радість від сонячних днів, а й особливі вимоги…

03.05.2024

Водіям розкрили “секретну” літню функцію автомобільного брелока

Водії, які володіють автомобілями з центральним замком, можуть відкрити для себе нову функцію, яка допоможе…

03.05.2024

Механік назвав одну річ, яка має бути у кожного водія: позбавить від неприємностей

Американський автомеханік із 56-річним стажем роботи Скотті Кілмер стверджує, що простий інструмент може позбавити водіїв…

03.05.2024

Які електрокари краще купувати з річним пробігом: 8 моделей із найвищою амортизацією

Останнім часом в Україні електрокари набувають великої популярності, проте купувати ці машини з салону мало…

03.05.2024

Як вигідно купити машину з салону: названо секрети успішної угоди

Будь-яка купівля автомобіля - це важлива подія, що вимагає не тільки фінансових інвестицій, а й…

03.05.2024

Які автомобілі продаються швидше і повільніше за інші: опубліковано рейтинг

У міру того, як автомобільний ринок еволюціонує, споживачі стають дедалі зацікавленішими в уживаних автомобілях. Це…

03.05.2024