Новий розкішний позашляховик Mercedes-Maybach GLS представили офіційно (фото)

Німецький концерн показав свій новий преміальний позашляховик Mercedes-Maybach GLS з індексом 600 на автосалоні в Гуанчжоу.

Новий Mercedes-Maybach GLS 600 отримав блискучу радіаторну решітку з вертикальними хромованими смужками за мотивами оновленої моделі Maybach S-Class. Хромовані вставки можна помітити і під радіаторними гратами, а також на бічних повітрозабірниках, оточених вигнутими декоративними планками.

Бічний профіль позашляховика демонструє зроблені на замовлення 22-дюймові легкосплавні диски з мультиспицевим розташуванням, що повторює малюнок решітки радіатора. Щоб продовжити хромовану тему спереду, на стійках є хромовані пластини і також аналогічні вставки на рейлінгах. Усього буде доступно вісім двоколірних забарвлень для кузова Mercedes-Maybach GLS 600.

Якщо звернути увагу на задню частину позашляховика, то можна помітити хромовану смугу, яка проходить по всій ширині задніх дверей і триває на крилах, над задніми ліхтарями. Ще більше хрому помітно у верхній і нижній частинах бампера.

У салоні Mercedes-Maybach GLS 600 буде тільки два ряди сидінь. Оскільки Mercedes зберіг ту ж колісну базу, що і стандартна модель GLS. Найрозкішніша версія Maybach GLS 600 вміщує лише чотирьох чоловік, але також доступна конфігурація і на п’ять місць.

Під капотом Mercedes-Maybach GLS 600 встановлений 4,0-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддуванням, який видає 558 к.с. і 730 Нм, плюс в наявності є технологія EQ Boost, яка пропонує додаткові 22 к.с. і 250 Нм на обмежений час. У парі з силовим агрегатом працює 9-швидкісна АКПП.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти