Renault Talisman оновився і отримав «турботрійку» (фото)

Компанія Renault показала оновлений Talisman, який надійде до європейських дилерів вже у червні. Новинка пережила легкий фейсліфтінг, отримала розширений набір обладнання, автопілот другого рівня і нову «турботрійку».

Серед зовнішніх відмінностей – по-новому оформлені радіаторна решітка і передній бампер. Оптика – повністю світлодіодна, а матричні фари доступні в якості опції. Крім того, оновлений Talisman обзавівся 10,2-дюймовою цифровою панеллю приладів та інформаційно-розважальною системою Easy Link з екраном діагоналлю 9,3 дюйма. Вона підтримує як Android Auto, так і Apple CarPlay.

Список обладнання поповнився автопілотом другого рівня: він може взяти на себе управління на швидкості до 160 кілометрів на годину, самостійно прискорюється і гальмує аж до повної зупинки. Разом з тим Talisman залишається єдиною моделлю в сегменті, яка за замовчуванням комплектується повнокерованим шасі 4Control. Також в оснащення моделі входять адаптивні амортизатори.

Що стосується двигунів, то новинка отримає трициліндровий турбодвигун об’ємом 1,3 літра і потужністю 160 кінських сил. Він працює з семиступінчастим «роботом» з подвійним зчепленням. Також доступний колишній 1,8-літровий агрегат з віддачею у 225 сил, який також встановлюється на Renault Megane RS і Alpine A110. Лінійка дизелів представлена ​​1,7-літровим чотирициліндровим двигуном, який видає 120 або 150 сил (в залежності від ринку) і працює в парі з шестиступінчастою МКПП. Також передбачений агрегат 2.0 Blue dCi в двох варіантах форсування: 160 або 200 сил. Він поєднується з шестиступінчастою КПП з подвійним зчепленням.

Recent Posts

Найкращі кросовери та позашляховики у світі: ТОП-10 моделей просто зараз

Сьогодні сегмент SUV є найбільш популярним і затребуваним на глобальному автомобільному ринку. Домінують кросовери і…

21.09.2024

Не прокручується ключ у замку запалювання: що робити водієві в такій ситуації

Кожного водія може зустріти така проблема, як заклинювання ключа в замку запалювання. У паніку впадати…

21.09.2024

Хто виробляє найнадійніші двигуни у світі: ТОП-10 марок

Двигун в автомобілі є чи не найголовнішим агрегатом, без якого складно уявити експлуатацію транспортного засобу.…

21.09.2024

Як правильно гальмувати, щоб не вбити підвіску автомобіля

Як відомо, термін служби будь-якого автомобіля безпосередньо залежить від правильності його експлуатації. Серед іншого це…

21.09.2024

Як продовжити термін служби турбованого двигуна: поради механіка

Турбовані двигуни продовжують набирати популярність серед виробників автомобілів, особливо в сегменті преміальних моделей. Ці мотори…

21.09.2024

Українським водіям заборонили символіку війни: кого це стосується

Кабмін ввів заборону на демонстрацію в Україні символіки, яка асоціюється з підтримкою збройної агресії РФ…

21.09.2024