Потужний позашляховик Jeep Commander: прем’єра вже за тиждень

Перш, ніж розповідати про новий автомобіль, «ТВОЯ МАШИНА» змушена надати деякі роз’яснення з метою запобігання плутанини. Справа у тім, що ім’я «Коммандер» позашляховики бренда Jeep отримують не вперше. З 2005 по 2010 рік під аналогічною назвою випускалась модель з рамою, в той час, як сучасний представник модельного ряду паркетників Jeep має несучим елементом кузов. Такі авто сьогодні можна зустріти в широкому асортименті на вторинному ринку України.
Крім того, існує актуальний Commander на базі Compact Wide від Cherokee – ця машина успішно продається на китайському ринку. Отже, сьогоднішній «Коммандер» – третій за рахунком, але не останній за функціоналом.

Основні відмінності Jeep Commander-2021

Цей семимісний трирядний джип з просторим салоном і значними габаритами, хоча його і порівнюють с іншим трирядним авто цієї марки – Compass, має набагато більш розкішний інтер’єр.
Також машина отримала дійсно визначні характеристики, серед яких:

  • опції попередження при виїзді за межі смуги та при русі інших авто у сліпих зонах;
  • автоматичне екстрене гальмування;
  • віртуальна головна панель;
  • сучасна кліматична система.

За інформацією, що є на сьогодні, машина поступить у продаж в двох комплектаціях: із бензиновим двигуном Turboflex на 1,3 л та з поужним (на 200 кінських сил) дизельним мотором. До них додаються дев’ятидіапазонна коробка та повний привід.

Дизайнерські вишукування

Зовні джип «Коммандер» майже у всьому наслідує «Компасс» – це детально видно на фото з різних проекцій. Виключенням стали лише оригінальна радіаторна решітка, а також власний дизайн бамперів та оптики. Зате в салоні багато нововведень. Це й шкіряна оббивка крісел джипа, яка органічно комбінується із замшею, і пластикові елементи стильного бронзового кольору, і широкий центральний підлокітник, декорований написом-логотипом Jeep 1941. Є версія, що цей напис має за мету викликати асоціацію із історією розвитку американських позашляхових авто, яскравими представниками яких були Вілліси 40-х років минулого століття.
На даний момент виробництво Jeep Commander взяв на себе Stellantis – бразильський підрозділ головної компанії. Тому й першою країною, в автосалонах якої з’явиться машина, стане Бразилія. Також зовсім скоро зможуть придбати новий джип мешканці Індії. Правда, в цій країні він буде реалізувались під іншою назвою.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти