Volkswagen представив «заряджений» Golf 8 (фото)

Концерн Volkswagen представив «заряджені» версії хетчбека Volkswagen Golf восьмого покоління. Новинку клієнтам запропонують з бензиновим мотором, а також з дизелем і гібридною силовою установкою.

Хот-хетч Volkswagen Golf GTI отримав 2,0-літровий бензиновий турбомотор з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 245 к. с. і 370 Н · м крутного моменту. Двигун може працювати спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Опціонально доступний семиступінчастий «робот» з двома зчепленнями.

Автомобіль побудований на модернізованій платформі MQB. Хетчбек отримав підвіску типу «Макферсон» спереду і багаторичажку ззаду. Автомобіль має передній привід, електронне блокування диференціала і адаптивні амортизатори. Від інших модифікацій GTI відрізняється спортивною вихлопною системою з двома патрубками і гальмівними супортами червоного кольору. На вибір клієнтам пропонуються 17-, 18- і 19-дюймові колісні диски.

Також клієнтам запропонують дизельну модифікацію «зарядженого» хетчбека під назвою Volkswagen Golf GTD. Така версія оснащується 2,0-літровим агрегатом TDI з віддачею 200 к. с. і 400 Н · м крутного моменту. Мотор працює спільно з семиступінчастою роботизованою коробкою передач.

Гібридний Volkswagen Golf GTE оснащується турбомотором 1,4 TSI потужністю 150 к. с. і електродвигуном. Сумарна потужність такого хот-хетча – 245 кінських сил. Виключно на електротязі новинка може проїхати близько 60 кілометрів.

Динамічні характеристики «заряджених» Golf поки невідомі.

Recent Posts

Не прокручується ключ у замку запалювання: що робити водієві в такій ситуації

Кожного водія може зустріти така проблема, як заклинювання ключа в замку запалювання. У паніку впадати…

21.09.2024

Хто виробляє найнадійніші двигуни у світі: ТОП-10 марок

Двигун в автомобілі є чи не найголовнішим агрегатом, без якого складно уявити експлуатацію транспортного засобу.…

21.09.2024

Як правильно гальмувати, щоб не вбити підвіску автомобіля

Як відомо, термін служби будь-якого автомобіля безпосередньо залежить від правильності його експлуатації. Серед іншого це…

21.09.2024

Як продовжити термін служби турбованого двигуна: поради механіка

Турбовані двигуни продовжують набирати популярність серед виробників автомобілів, особливо в сегменті преміальних моделей. Ці мотори…

21.09.2024

Українським водіям заборонили символіку війни: кого це стосується

Кабмін ввів заборону на демонстрацію в Україні символіки, яка асоціюється з підтримкою збройної агресії РФ…

21.09.2024

Інструктор з водіння розкрив секрет, як водіям впоратися з популярною осінньою проблемою

Погіршення погодних умов і скорочення світлового дня восени змушує українських водіїв відчувати тривогу частіше, ніж…

21.09.2024