У мережі показали новий китайський кросовер Qoros 7 (фото)

Нова модель Qoros з’явиться на китайському ринку в серпні, вона покликана врятувати бренд від банкрутства. Новинка отримає два турбомотори на вибір.

Китайський бренд Qoros, що входить в холдинг Baoneng Group і компанії Chery, офіційно представив новий кросовер з індексом 7. Цей автомобіль став першою моделлю, випущеною компанією за останні чотири роки.

Довжина Qoros 7 становить 4 679 мм, ширина – 1 897 мм, висота – 1 679 мм, а колісна база сягає 2 720 мм. Виробник підкреслив, що дизайн новинки розроблений з оглядкою на концепт Qoros Mile II, який показали в минулому році на автосалоні в Шанхаї.

Головною особливістю Qoros 7 в салоні є мультимедійний комплекс з вертикальним сенсорним дисплеєм діагоналлю 16,6 дюйма в стилі електромобілів Tesla. Також новинка отримала зроблену у вигляді окремого планшета цифрову панель приладів.

Автомобіль буде доступний з двома бензиновими 4-циліндровими турбодвигунами на вибір: об’ємом 1,6 і 1,8 літра потужністю 204 і 231 к.с. відповідно (280 та 300 Нм). Агрегати працюватимуть в парі з роботизованою КПП з двома зчепленнями.

Recent Posts

Навіщо потрібно регулярно обробляти шини силіконом: пояснення експертів

Догляд за автомобілем є найважливішою умовою забезпечення довговічності кожного автомобіля. У цьому відношенні багатьом може…

07.05.2024

В Україні ввели вікові обмеження для водіїв: кому заборонено сідати за кермо

В Україні діють вікові обмеження для водіїв різного типу транспорту. У Головному сервісному центрі МВС…

07.05.2024

Яким дешевим автомобілям надають перевагу українці: ТОП продажів уживаних авто

Стало відомо, скільки і яких машин з пробігом українці придбали у квітні. Старі авто користуються…

07.05.2024

У поліції попередили водіїв про важливі зміни: кому потрібно бути уважним

Патрульна поліція Києва виступила з важливим попередженням для водіїв. У своєму Телеграм-каналі правоохоронці звернули увагу…

07.05.2024

Стали відомі мережі АЗС, де замість бензину заливають сурогат

Зростання цін на автомобільне паливо спровокувало в Україні стрибок випадків торгівлі підробленим бензином. Фахівці Інституту…

07.05.2024

12 000 гривень за непристебнутий ремінь: де водіїв жорстко карають за популярне порушення

В Україні, згідно з останніми дослідженнями, менше половини водіїв користуються ременями безпеки. При цьому штраф…

07.05.2024