BMW M3 2021 року було помічено під час останніх тестів на Нюрбургринзі

Презентація нового BMW M3 запланована на 23 вересня, тому немає нічого дивного, що компанія проводить останні тести машини на Нюрбургринзі. Незважаючи на те, що представлений новий спортивний седан буде в вересні, в продажу авто з’явиться на початку 2021 року.

Це дає BMW достатньо часу для того, щоб опрацювати всі недоліки нової моделі до початку виробництва.

Знятий «шпигунами» ролик показує, що M3 все ще покритий великою кількістю камуфляжу, що дивно, з огляду на швидку прем’єру. Однак маскування полягає тільки в камуфляжній плівці, яка дає можливість повністю побачити кузов.

Масивну решітку радіатора також неможливо пропустити. Можна побачити низький дорожній просвіт, спортивний задній дифузор та подвійні патрубки випускної системи.

Вже відомо, що седан буде оснащений 3,0-літровим шестициліндровим двигуном з подвійним турбонаддувом. 473 кінські сили на колеса будуть перездавати 6-ступінчаста механічна коробка або 8-діапазонний «автомат».

Більш потужний M3 Competition стане використовувати той же двигун, але його потужність зросте до 503 к.с. і комплектуватися він буде виключно автоматичною коробкою.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти